*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

mikrofoni kuulumaan.

Tässä viestiketjussa on 3 viestiä.

#1
Ongelmana olisi miten saa mikrofonin kuulumaan, kun tarkoitus olis laulaa omaa laulua soivan kappaleen päälle esim. winampissa tai mediaplayerillä, Äänivalikon asetukset on ok, mutet on pois ynnä muut... Vai onkos erillistä karaoke soitto ohjelmaa, helppoa käyttöisiä tarjolla? pitäs mukuloidenkin osata käyttää.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 2 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
musti2 Tunnus suljettu
kannattaa kokeilla eri vaihtoehtoja ja tehdä uusi kysymys
#3
käynnistä -> suorita -> sndvol32
katsoo vain ettei playpack/toisto puolella ole mute/vaimennus microphone/mikrofooni kohdassa päällä ja ettei volume ole liian alhaalla, advanced/lisäasetukset napin alta voi vielä ehkä kytkeä vahvistuksen päälle. Pitäisi sen jälkeen kaiuttimista kuulua mitä mikkiin puhuu (oletuksella että on mikki oikeassa liitännässä kiinni) ja ettei ole esim. integroitu äänikortti jossa monikavakaiuttimet syö mikki liitännän itselleen.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.