*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

xp solmussa c-aseman formatointi

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
xp lopetti käynnistymisen. ei löytänyt tarvittavia tiedostoja. Asensin sen uusiksi, mutta ongelmia aiheuttaa ohjelmien asennukset. Asennukset onnistuu, mutta ohjelmat eivät käynnisty. Kone ilmoittaa jotain käynnistä alkuperäisestä asennuksesta.
Nyt pitäisi kaiketi saada c-asema formatoitua, mutta xp ohje sanoo että asemaa jossa on järjestelmä/käyttäjärjestelmä ei voi formatoida. No varmasti voi mutta kuinka?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
"Windows XP asennus/formatointi:

Käynnistä kone. Paina koneen käynnistyessä Delete nappia,pääset BIOS:in,tämän jälkeen Vaihda BIOSista kone käynnistymään CD asemasta.( Löytyy Boot välilehdeltä,vaihda first boot device :CD-ROM. + ja - nappien avulla voit säätää järjestyksen. Save and exit.

Nyt tulee esiin Windows XP:n asennus osio. Seuraa ohjeita. Kun tulet osiointi vaiheeseen, valitse asema (esimerkiksi C ) mihin haluat WinXP:si asentuvan. Nyt asennus kysyy, haluatko myös alustaa aseman. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto. (Täydellinen alustus suositeltava, poistaa kaiken tiedon kiintolevyltä)

Kun vihdoin ja viimein XP:si hyrrää aivan kuin uutena, voit halutessasi formatoida muutkin kiintolevyt.
Oma Tietokone > Napsauta valitsemaasi kiintolevyä oikealla hiiren napilla, ja valitse alusta.

Laita BIOS:sta asetukset takaisin,First boot device:hdd0,second boot device:cd-rom, third boot device:floppy.Save and exit.

Valmis!"

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 30.6.2005 @ 05:21

- Iltakoulu->Taukobaari->Roskapankki->Taxi -

- C-kupin tissit ja A-luokan perse,muu on hifistelyä -

- God Hates Us All -
#3
Logitech1 Suljettu viallisen sähköpostiosoitteen vuoksi
Mites homma hoituis Win Me:n kaa?

Kiitos etukäteen
#4
Buutti jollain buuttidisketillä tai CD:llä ja sitten "format x:", jossa x on halutun osion tunnus. Esim. Win98:n disketin voi hakea http://www.bootdisk.org/ . Tai käske ME:n tehdä buuttaava disketti, jonne voit sitten joutua kopioimaan format.com:n.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.