Ed2k-saitteja?
#1
24.6.2005 @ 09:46
antti94
Lähetä yksityisviesti
Junior Member
Eli tänne vaan niitä ed2k-saitteja.
Edit. Vasta perustettu.Regatkaa ittenne tuonne.
http://81.197.151.222/index.php
http://www.existi.net/ed2k/
http://ed2k.eekauppa.net/

Edit. Vasta perustettu.Regatkaa ittenne tuonne.
http://81.197.151.222/index.php
http://www.existi.net/ed2k/
http://ed2k.eekauppa.net/
Viestiä on muokattu lähettämisen jälkeen. Viimeisin muokkaus 24.6.2005 @ 10:51

#2
24.6.2005 @ 15:48
-kemisti-
AfterDawn Addict
Vaan ei näitä tänne! Lue säännöt tuosta:
Ja tuossa linkissä lisää sääntöjä -> http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/182751
Lue erityisesti kohta 4.
Quote:Ja ed2k-sivuilla on linkkejä n. 99,99 % varmuudella piraattimateriaaliin.
1. Ei piratismia. Ei linkkejä piraattisoftiin, ei ohjeita miten löydetään tietty piraattisofta/-leffa/-biisi/-levy/-tekstitykset. Kaikki ko. toimintaan liittyvä aiheuttaa välittömän bannauksen keskustelualueilta ja hyvällä lykyllä IP:n sulkemisen pois AfterDawn.com:sta.
Ja tuossa linkissä lisää sääntöjä -> http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/182751
Lue erityisesti kohta 4.
Ei HjT-lokeja tms. yksityisviestillä!
#3
24.6.2005 @ 18:34
Anga
Member
Onko muuten ed2k-linkeillä jotain eroa torrenttiin? Täältäkin löytyy trackerilista.
Ei ole omaa kokemusta asiasta, mutta luulisin ed2k filen sisältävän vain tietoa mistä ladata kuten torrenttikin.
Ei ole omaa kokemusta asiasta, mutta luulisin ed2k filen sisältävän vain tietoa mistä ladata kuten torrenttikin.
#4
24.6.2005 @ 19:07
gerbiili
Senior Member
Mietin samaa. Pitäisi kai tutkia, mutta olen laiska, ja tyydyn vain toteamaan etten tiedä.
#5
24.6.2005 @ 19:20
stomppa82
Senior Member
Mitenkähän toi oli, yksi suora linkki laittoman materiaalin johtaa banneihin. Mutta miten käytännössä on siittä päättää kyllä sivuston ylläpitäjät, miten ed2k-sivustojen laita on.
#7
24.6.2005 @ 19:36
gerbiili
Senior Member
Niih totta. Käväsin ton ekan kattomassa, ja siellä oli ainankin crakkeja ja sarjanumeroita pilvin pimein. eli ainankin viisi kappaletta..
#8
24.6.2005 @ 21:19
Juce
Member
Linkittäminen on sallittua lailliseen materiaaliin, ja nämä linkkisivut ovat laillisia. Mutta suoraan linkittäminen johonkin tiettyy laittomasti levitettävään materiaaliin on kiellettyä täällä.
Antti on tuota omaa sivuaan mainostanut ainakin Finreactorin foorumilla, mutta ei sen sivuilla näytä vieläkään olevan muita kuin Antin itse postaamia linkkejä.
Antti, voisit hankkia sivuillesi jostain domainnimen, sillä IP-osoite voi vaihtua milloin hyvänsä (yleensä huoltokatkon yhteydessä). Aiheille ei tarvitsisi olla noin montaa alialuetta heti alussa, ja sivun ulkoasua voisi hioa (ei mustaa tekstiä tummanvihreällä taustalla). Hyvänä puolena foorumille ei tarvitse rekisteröityä että kaikki alueet näkyisivät.
Jottei kokonaan ohi aiheen niin:
http://finmuuli.dy.fi
Pitää muutaman viikon päästä katsella mille näistä sivuista syntyy jotain järkevää toimintaa ja mitkä tippuvat heti kun Teosto tai BSA lähettää ensimmäisen uhkauskirjeen.
Antti on tuota omaa sivuaan mainostanut ainakin Finreactorin foorumilla, mutta ei sen sivuilla näytä vieläkään olevan muita kuin Antin itse postaamia linkkejä.
Antti, voisit hankkia sivuillesi jostain domainnimen, sillä IP-osoite voi vaihtua milloin hyvänsä (yleensä huoltokatkon yhteydessä). Aiheille ei tarvitsisi olla noin montaa alialuetta heti alussa, ja sivun ulkoasua voisi hioa (ei mustaa tekstiä tummanvihreällä taustalla). Hyvänä puolena foorumille ei tarvitse rekisteröityä että kaikki alueet näkyisivät.
Jottei kokonaan ohi aiheen niin:
http://finmuuli.dy.fi
Pitää muutaman viikon päästä katsella mille näistä sivuista syntyy jotain järkevää toimintaa ja mitkä tippuvat heti kun Teosto tai BSA lähettää ensimmäisen uhkauskirjeen.
#9
25.6.2005 @ 11:39
-kemisti-
AfterDawn Addict
Quote:Ed2k-linkkiä napsauttamalla eMule/eDonkey/Shareaza/lphant jne. alkaa ladata ko. tiedostoa. Eli periaatteessa torrentti, juu. Olin tod.näk, väärässä tossa linkkiasiassa, pahoittelen.
Onko muuten ed2k-linkeillä jotain eroa torrenttiin? Täältäkin löytyy trackerilista.
Ei ole omaa kokemusta asiasta, mutta luulisin ed2k filen sisältävän vain tietoa mistä ladata kuten torrenttikin.
Ei HjT-lokeja tms. yksityisviestillä!
#10
28.6.2005 @ 10:33
Haulla löysin keskustelun aiheesta: http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/189894
ja sieltä nää:
http://www.shareheaven.net/
http://shareprovider.com/
http://www.the-realworld.de/
http://www.freereactor.com/list.php
http://powersharing.no-ip.org/
ja sieltä nää:
http://www.shareheaven.net/
http://shareprovider.com/
http://www.the-realworld.de/
http://www.freereactor.com/list.php
http://powersharing.no-ip.org/




