*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Samsung tuomassa Galaxy S III:lle tehoakun

uutinen julkaistu:

Samsung on julkaissut Galaxy S III -puhelimelle uuden isomman akun, joka nostaa kapasiteetin lähes isomman Note II -puhelimen tasolle. Akku tarjoaa virtaa 3000 mAh ja sen käyttämiseksi puhelin tarvitsee myös uuden takakuoren, jonka alle isompi akku mahtuu. Akun kapasiteetti jää vain 100 mAh jälkeen Note II:n akusta, joka on tarkoitettu tarjoamaan virtaa laitteen 5,5 tuuman näytölle ja ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 31 viestiä.

#26
peevelin Lumia @ Tuntematon käyttäjä
@25 Nokia Lumia 920 mallissa on nyt jo vikaa,kun puhelin voi sammua itsekseen yhtäkkiä eikä edes resetointi auta (kun edes akkua ei saa irti)!!.
AfterDawn Ilmoitus
#27
@22 Minä en osallistu mihinkään. Totesin vain, että teknolelujen fanittamisesta syntyy sitä niin sanottua epäjohdonmukaista nassutusta, kun keskitytään ylistämään omaa suosikkia ja etsitään muista pelkkiä heikkouksia.

Yllämainittu käyttäytyminen on ihan todistettu ja oikea ilmiö, enkä pohjaa sanomisiani tämän sivun uutiskommenttien tarkkaan lukemiseen, tai analysointiin. Kyseinen "fanboy" käytös perustuu muutamaan "ajatteluvirheeseen" (eng. "fallacy" ja "bias", en nyt jaksa googletella osuvampia suomennoksia) ja näistä on tehty ihan mielenkiintoisia tutkimuksia...

Menipäs taas juttu sivuraiteille, pahoittelen kovasti =)

Edit. Ja yhen aika eläväisen esimerkin mainitsemastani käytöksestä voi bongata tuosta edellisen herrasmiehen kirjoituksesta.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.12.2012 @ 11:49
#28
gentleman @ Tuntematon käyttäjä
@27
Edit. Ja yhen aika eläväisen esimerkin mainitsemastani käytöksestä voi bongata tuosta edellisen herrasmiehen kirjoituksesta.

Mistä tiedät,että kyseessä on mies???.Oletko selvännäkijä?.
#29
Ademeion Tuntematon käyttäjä
@ 27:

Edelleenkään en ole saanut kunnollista vastausta alkuperäisessä kommentissani esittämääni kritiikkiin, eli siihen, että "perhana" oli (vihjailevasti) tietävinään Samsungin tehoakun kehujien olevan samoja ihmisiä, jotka ovat moittineet Lumia 920:n painoa. Tienkään en ole vastausta saanut, sillä eihän hän voi asiaa mitenkään tietää (ellei ole vertaillut asiaan liittyviä kommentteja ja niiden kirjoittajien nimimerkkejä).

Itse hyppäsit aika selvästi "perhanan" tueksi, joten väitteesi "minä en osallistu mihinkään" ei näytä olevan totta. Yrität siis muuttaa sanomisiasi jälkeenpäin, mikä onnistuu aika huonosti, sillä se mitä olet sanonut on edelleen luettavissa.

Asia ei muuten olisi kaiken tämän kirjoittamisen arvoinen, mutta en pidä siitä, miten yleistä Internetin foorumeilla nykyään on kaikenlainen suoraselkäisyyden puute: vääristely, sanoilla pelaaminen, hyökkäys-pakeneminen -taktiikka ja niin edelleen. Puhutaan mieluummin totta, ja sanotaan asiat juuri niin kuin ne ovat, "tuunamatta" niitä itselle sopivaan suuntaan tilanteen mukaan. Ja jos meiltä hyvistä tarkoituksistamme on kuitenkin päässyt lipsahtamaan jotain typerää, otetaan siitä vastuu sen sijaan, että kiemurtelisimme päivätolkulla toivoen muiden väsyvän.

Olen kyllä itsekin ainakin jossain määrin syyllistynyt näihin asioihin, joten sädekehää ei pääni päältä löydy.
#30
@29

On jokseenkin vaikeaa tulkita netistä lukemansa kommentin sävyä, minusta sinun kommenttisi:
"Ehkä ei ainutkaan, ehkä kaikki. Eikö olekin ärsyttävää, kun ei tiedä? Ei pääse ampumaan raskaalla tykistöllä, vaan pitää tyytyä vihjailemaan." -vaikutti melko vihjailevalta.

Tuli kyllä tarpeettomasti kikkailtua tuon minä en osallistu mihinkään, kommentin kanssa. Tarkoitin sen vastaukseksi kysymykseesi "osallistutko vihajiluun?" =) Sitä kirjoittelee kaikenlaista mikä oman pään sisällä näyttää ihan fiksulta ja kuitenkin totuus on aivan toisenlainen, pahoitteluni epämääräisyydestä.
#31
Ademeion Tuntematon käyttäjä
@ 30:

Ok Lauzi. Kiitos selvennyksestä. Ja taisin tosiaan itsekin sortua vihjailuun (tms. keljuiluun), mistä pahoitteluni.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.