*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

YouTube koki muodonmuutoksen

uutinen julkaistu:

Google on julkaissut uusitun ulkoasun YouTube-videopalvelulleen. Erityistä huomiota on kiinnitetty kanaviin ja niiden tilaamisen helppouteen ja monipuolisuuteen. Uusitussa ulkoasussa videot näkyvät aivan ruudun yläreunassa - jopa videon otsikko on siirtynyt itse kuvan alle. Soittolista on siirtynyt sivulla ylemmäs, jotta sen käyttäminen olisi entistä helpompaa. YouTube on saanut myös ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 29 viestiä.

#26
Tosi huono oli Telkkarilla ainakin katsoa :(
Joku tabletti fuck-face juttupi tarkoitettu.
Että mitä isompi telkkari. sitä perseempi.. :(

- Sitä saa mitä ei osta -
AfterDawn Ilmoitus
#27
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Nikotiko:
On kyllä ihan ahterista. Isolla resoluutiolla oikealle jää lähes 50% ruudusta tyhjää ja on aivan liian sekava.
Ei niinkään häiritsis jos olis keskitetty, mutta kun sen pitää kellua tuolla vasemmalla niin tuntuu typerältä.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 9.12.2012 @ 11:35
#28
Olisivat voineet tehdä resoluution mukaan skaalautuvan sivuston.
Hyvänä esimerkkinä pari kuukautta sitten julkaistu Polygon.com

http://www.polygon.com ja vaikka http://www.polygon.com/game/dishonored/2264

Ikkunan koko muokatessa huomaa miten sivu muuttuu isolle näytölle tarkoitetusta sivustosta puhelimelle sopivaan kokoon. Vähän ihmetyttää, että Googlen kokoinen yritys ja asiantuntemus ei saanut parempaa aikaan.

Ennen edellistä päivitystä oli beta testattavana Cosmic Panda -käyttöliittymä, joka oli parempi kuin nykyinen tai edellinen UI ja vieläkin mietityttää mikseivät ottaneet sitä käyttöön.

i5-2500K | GTX 470 | 16Gb Kingston HyperX | AsRock Z68 Pro3 | Nexus RX-7000 | Samsung Series 830 128Gb | WD Caviar Blue 500Gb (2) | Logitech G500 | W8 Pro 64-bit + OS X 10.8.2
#29
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Joonikko:
Olisivat voineet tehdä resoluution mukaan skaalautuvan sivuston.
Hyvänä esimerkkinä pari kuukautta sitten julkaistu Polygon.com

http://www.polygon.com ja vaikka http://www.polygon.com/game/dishonored/2264

Ikkunan koko muokatessa huomaa miten sivu muuttuu isolle näytölle tarkoitetusta sivustosta puhelimelle sopivaan kokoon.
YLE:n sivut ovat myös hyvä esimerkki hyvin skaalautuvasta sivustosta.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Joonikko:
Vähän ihmetyttää, että Googlen kokoinen yritys ja asiantuntemus ei saanut parempaa aikaan.
Googlella perimmäinen idea lienee ollut pitää tabletin ja tietokoneen käyttöliittymä samanlaisena. Suurin osa tästä meuhkaamisesta on vain puhdasta muutosvastarintaa. Viimeksikkin kun Google muutti tuota YouTuben ulkoasua vasta alle vuosi sitten, syntyi hirveä häly, mutta lopulta kaikki valitus katosi ja nyt täällä jo puollustetaan sitä, mikä vasta vuosi sitten haukuttiin pystyyn.

Suuri osa tuosta valituksesta on johtunut tuosta "kapeudesta" ja että suuri osa näytöstä jää hyödyntämättä. Fakta kuitenkin on, että nykyinen uusi YouTube käyttää leveämmän tilan näytöltä kuin vanha (joskin ero on kiinni vain muutamista pikseleistä, mutta silti). Eli voi sanoa, että uusi YouTube käyttää leveämmän näytön paremmin hyödyksi kuin vanha. Jos tuo sivu olisi tasattu keskelle, suurin osa ei olisi huomannut leveydessä mitään eroa. Mikä minustakin on huono juttu, on se, että tuo sivu on tasattu oikealle, joka tekee siitä tietenkin ikävän käyttää isolla näytöllä (tai siis olisihan se isolla näytöllä mukavampi siinä keskellä eikä laidassa).

Tietenkin vähän itseänikin ihmetyttää, miten Google ei onnistunut näyttöjen kokojen mukaan skaalautuvaa YouTubea luomaan, kun huomioi, miten muut Googlen palvelut (Google+, Gmail, Drive, Kalenteri) skaalautuvat hyvin näytön koon mukaan.

Uutta YouTubea on haukuttu myös tablettimaisesta käyttöliittymästä. Kosketusnäytöt alkavat pikkuhiljaa levitä kaikkiin laitteisiin (myös työpöydille, lähinnä Windows 8:n ansiosta). Eli koska yhä useammin YouTubea selataan kosketusnäytöllisellä laitteella, sen vuoksi myös sen käyttöliittymä tehdään kosketusnäytöllisille laitteille.

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.