1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ProCaster PVR-6300C

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi Sokar80 18.12.2006.

  1. esanorri

    esanorri Guest

    Nyt on ollut pari outoutta:
    1) aamusella oli jumissa, ei palanut punainen eikä vihreä ledi, kello kuitenkin kävi. käynnistyksessä ruudulle tuli HDD initializing ja sitten sammui. IVO-bootilla tuli kuntoon.
    2) menu valikossa katsoin conax-kortin tietoja, painoin kakesta OK, ja kas, boxi boottasi

    kumpaakaan en ole onnistunut saamaan (vielä) uudelleen esille.
     
  2.  
  3. Sokar80

    Sokar80 Regular member

    Liittynyt:
    09.03.2006
    Viestejä:
    2,319
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    jaa taas alkaa tää että tää laita on paska no voi voi

    itellä oli tätä ennen Handan PVR-7700 160g ei mitään vikaa 1,2 vuoteen vaikka yli 300 "ihmistä" haukku sen maan rakoon täällä AD - dvd plazassa ym foorumeilla ja nyt sama näköjään jatkuu tän Procaster 6300c kanssa

    onko käyttäjässä vai laiteessa vikaa sitä en tiedä mutta joko olen olut tosi hyvä tuurinen tai sitten osaan vain käyttää tätä ?

    ei sillä katsota ohjelmia vaan "pika" vilkaisu mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)
    sitä varten on PVR nappula paina kerran nää kaiken mitä boxi tekee
    luutavasti vika koska mulla ei ole tässä 3viikon aika kertaakaan
    sen siitä saa kun yrittää katsoa jotain ala-arvoista tv ohjelmaa boxi päätti että se toinen on parempi ohjelma :)
    ite katsoin eilen sunnutaina tän Hercule Poirot livenä ja kyllä se teksti tuli koko ajan sitten oli lauantaina nauhoittanut Monk TV1 ja kyllä siinäkin oli teksti koko ajan näkyvissä handan 7700 joskus hukkasi ylen tekstit ainakaan tää ei vielä ?
    no ainakin toi HDD initializing kuuluu tulla joka kerta kun boxi käynistyy
    itellä on welhon kortti ja 2kk ilmaista VIASAT KULTA pakettia ja on toiminut ainakin vielä moitteetomasti
     
  4. Bluejack

    Bluejack Regular member

    Liittynyt:
    02.01.2007
    Viestejä:
    377
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    tulin kans hankkineeni ko boxin ja useampia tallentavia jo kokeilleena voin lämpimästi suositella..on toimiva peli ainakin tää mun kappale..:)
    ps..procasterin sivuilla näytti olevan jonkunmoinen firmiskin boxille itselläni ainakin oli laitteessa vanhempi päivitys tehtaanjäljiltä laitteessa.
     
  5. esanorri

    esanorri Guest

    Jos arvoisa vastaaja olisi lukenut viestini alun, olisi hän huomannut että oli vikatilanne päällä:
    Ei palanut 'standby' eikä 'lock' -valo, käynnistyksessä ilmoitti tuon HDD initializing ja sitten sammui. Piti katkaista sähköt koko laitteesta että tokeni.

    Eikä tämä ole laitteen moittimista, pikemminkin ihmettelyä moisesta käyttäytymisestä.
     
  6. rikus68

    rikus68 Member

    Liittynyt:
    03.01.2007
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Morjens,

    Kävin ostamassa tuossa pari päivää sitten Kaon:in KCF-N620:n (499,-), mutten keksinyt millään ilveellä miten sitä USB:n kautta PC:lle siirrettyä tiedostoformaattia *.trp saa millään ilveellä poltetuksi rompulle, koska mikään ohjelma ei sitä tunnu ainakaan vielä ymmärtävän. Kaupassa sanottiin laitetta palauttaessani, että parin viikon päästä olisi tulossa joku softa, joka ymmärtää ko. formaattia, mutten jaksanut jäädä odottamaan.

    Tietääkö joku onko tämän vähän kalliimman PVR-6300C:n syytämä formaatti sellaista, että saan talletettua ohjelmia helposti perus DVD:lle, jota voi katsella esim. auton DVD-viihdekeskuksella (Rosen A10) reissunpäällä (ah ihana hiljaisuus takapenkillä)?

    Eli jos perustarpeena on saada laadukkaalla EPG:llä varusteltu, käytettävyydeltään tuolta parhaasta päästä oleva digiboxi olohuonekäyttöön, reippaalla kovalevyllä, useammalla virittimellä ja muilla mukavuuksilla (MP3, valokuvaselailu yms, kunnon USB-liitäntä PC:hen), sekä siitä ulos videoformaattia, joka on jollakin järkeenkäyvällä ohjelmalla poltettavissa normaalin perus-DVD-soittimen ymmärtämälle levylle, niin onko tämä se laite jota joku uskaltaisi suositella, ettei tule uutta pettymystä, vai kenties joku muu?

    Kiitos etukäteen vinkeistä.

    -RS
     
  7. Bluejack

    Bluejack Regular member

    Liittynyt:
    02.01.2007
    Viestejä:
    377
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  8. Sokar80

    Sokar80 Regular member

    Liittynyt:
    09.03.2006
    Viestejä:
    2,319
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    no itellä ainakin on toi nero 6 toiminut kaikkien juttujen kanssa

    Media Player 10 toistaa ne hyvin ja ProjectX:llä kuulemma nuo saa muutettua tavallisiksi mpeg-fileiksi ja sitten polta ne DVD:eelle

    vupsista :)
    no täytyy muistaa että ei ole täydellistä laitetta mutta hyviä kuten tää ProCaster PVR-6300C aina tulee maanantai kappaleita laadun tarkailusta riippuu kuinka paljon niitä lähtee tehtaalta ulos
    Kaon:in KCF-N620 dogi boxista ei ole kokemusta mutta mulla oli Handan 7700 reilu vuoden ei vikaa mutta se oli karvalakki versio tähän verrattuna ite ainakin uskallan kehua ProCaster PVR-6300C digi boxin ja pc yhteys toimii hyvin ja MP 10 toistaa pc:eellä hyvin neljän kanavan nauhotus toimii yhtä aikaa kahdesta eri kanava nipusta nyt 4-viikossa ei ole moittimista tullut vastaan käytän päivittäin
     
  9. rikus68

    rikus68 Member

    Liittynyt:
    03.01.2007
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11

    Lainaus:

    ......................

    no itellä ainakin on toi Nero 6 toiminut kaikkien juttujen kanssa

    Media Player 10 toistaa ne hyvin ja ProjectX:llä kuulemma nuo saa muutettua tavallisiksi mpeg-fileiksi ja sitten polta ne DVD:eelle

    ......

    Great, kiitos. Tuossa ei pitäisi varmaan sitten olla minkäänmoista riskiä enää siihen, ettei sitten jostakin syystä perus DVD-soitin (siis muukin kuin PC:n) ymmärtäisi tuota, vai kuinka? Tsekkaan vielä, koska haluan olla satavarma, että kone pelittää niinkuin sitä tarvin, koska perustarpeena on saada leffoja mukaan myös autoon katseltavaksi takapenkin räpättäjille lapinreissuun jne... :=)

     
  10. jarsaman

    jarsaman Regular member

    Liittynyt:
    05.01.2007
    Viestejä:
    2,038
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    En kyllä ajatellut ostaa näin kallista tallentavaa boxia. Kai se on sitten pakko ,,, ei jaksaisi harrastaa turhaan huollossa juoksemista.

    Ps. onko PVR-6200C ja PVR-6300C mitään muuta eroa, kuin kovalevyn koko?
     
  11. esamunq

    esamunq Guest

    Terve, menee ehkä hiukan topicin vierestä, mutta mulle tuli tuo 6300c boksi, ongelmana se että kanavien järjestely ei toimi, ohjekirjassaki sanoo että keltaisella valitset kanavan jota siirrät mutta kun ei näy sitä keltasta palloa alhaalla eikä toimi vaikka painaa.. oisko jokin softapäivityshomma vai?
     
  12. Bluejack

    Bluejack Regular member

    Liittynyt:
    02.01.2007
    Viestejä:
    377
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    kyllä se sillä ohjekirjan ohjeella kanavien siirtely onnistus ihan mutkitta meikän kohdalla.. tosin käytin pdf:nä lataamaani ohjekirjaa..itse paperi manuaalia en ole ees avannut.ja firmiksen päivitys ei korjaa tota ongelmaa..:)
     
  13. Sokar80

    Sokar80 Regular member

    Liittynyt:
    09.03.2006
    Viestejä:
    2,319
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    ei ole mutta ei toi 6300c kallis ole jos vertaa 6200c -> 6300c hintojen erotusta se = 70€ kun toi erillinen kova levy jo kaliimpi
    niin siihen perus kanava listaa ei muuttaa mutta suosikki listaa voi muokata ite en ole nähnyt tarvetta koska kanavan voi lukita joten se hyppää sen kanavan yli esim olen lukinnut ruotsin tv5 joka väkisin oli 5 paikalla nyt kun painan järjestys nyt = 1.yle1->2.yle2->3.mtv3->4.nelonen->6.subtv->86.cartoon network->99.showtime ja niin edelleen musta toimiva systeemi mutta jokainen omalla tavalla
     
  14. esanorri

    esanorri Guest

    Kumpi ompi uudempi (parempi) softaversio, laitteessa oleva 2081L, vai nettisivulta ladattavissa oleva 2080?
    Ainakin 2080-versiossa mainittu bugin korjaus (DVB-teksityksen katoaminen kun tallenne pysäytetään ja hetken perästä jatketaan katselua) on vielä bugina 2081L:ssä.
     
  15. TemeTee

    TemeTee Regular member

    Liittynyt:
    12.12.2006
    Viestejä:
    1,541
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Parantaako laitteen skaalain SDTV-kuvan laatua kuten etusivulla LG:n BR/HDDVD soittimen skaalain voi parantaa tavallisen dvd kuvan laatua??
     
  16. Sokar80

    Sokar80 Regular member

    Liittynyt:
    09.03.2006
    Viestejä:
    2,319
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    itellä on "tehdas" versio tai on

    Loader version : LdVer 2,11
    Ohjelmisto versio : 2081L-Conax
    Laite versio : DVer 1,3

    eli mulla on ainakin toi 2081L eikä tekstitys häviä edes ylen lähetyksissä oli tallennus käynnissä tai pois niin toimii ainakin tässä mun boxsissa
    SDTV Standard-Definition Television = Perus Tarkkuus Telvisio

    en nyt menis sanomaan että se parantaa mutta ei ainakaan huononna sitä erillisellä scaalaimellla saadaan taulu töllöhin ym laiteisiin parempi kuva tai nyt ainakaan laatu ei jää boxiin tai johtoihin

    minulle suurimmat edut oli että toi HDMI liitimen saa nyt yhdellä johdolla tykkiin eikä tarvi 100 eri adapteria väliin että kuva näkyy ja usemman kanavan nauhoitus missään muussa boxissa ei ole kuin 1-2 kanavan nauhoitus
     
  17. Bluejack

    Bluejack Regular member

    Liittynyt:
    02.01.2007
    Viestejä:
    377
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    moi,onko kenelläkään muulla ollut ongelmia epg kautta tehtyjen ajastusten kanssa? olen nyt muutaman kerran ikäväkseni huomannut jotta (esim eilen) epg:n kautta ajastettuna (house,lost,idols extra) vain lost oli menny tallennukseen..onko siis kuitenkin parempi syöttää ajastukset manuaalisesti laitteen ajstus listaan..vai voiko tälle tehdä jotain "säätöö"
     
  18. Bluejack

    Bluejack Regular member

    Liittynyt:
    02.01.2007
    Viestejä:
    377
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    NÄEMMÄ SIT UUSIN FIRMIS PÄIVITETTY TÄNÄÄN LINKHUOMASIN AINAKIN NOPEASTI KATSOTTUNA JOTTA AJASTUSVALIKKO ON SAANU TOIVOTTUA UUDISTUSTA...
     
  19. tikma

    tikma Regular member

    Liittynyt:
    14.01.2004
    Viestejä:
    157
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Latasin ton uuden päivityksen ja oli näköjään parannuksiakin tullut. Mutta kun yhden vian korjaa niin aina tulee pari uutta... Meni EPG-ajastukset ihan sekaisin päivityksen jälkeen. Kun laitan esim Lostin viikottain levylle EPGn kautta, niin se väittää ohjelman tulevan sunnuntaisin. Päivänmäärä on kyllä ihan oikein. Ja kaiken huippuna, kun korjasin päiväksi torstain, niin se alkas tänään maanantaina nauhoittamaan muka lostia levylle. Pitää vissiin uskoa, että torstaina onkin sunnuntai, jos meinaa saada lostit levylle ;) Pitää vielä testailla IVO-resettiä ym. josko siinä menis viikonpäivät oikein.
     
    Viimeksi muokattu: 29.01.2007
  20. Bluejack

    Bluejack Regular member

    Liittynyt:
    02.01.2007
    Viestejä:
    377
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    huomasin aivan saman ilmiön.. epg ja ajastus yleensäkkin meni aivan sekasin..buuttia kokeilin jo ja ei kyl auta..hmm aika hutasemalla taidettu tää firmis kyhätä..onnex on vanhempi versio talles viäl..ei hyvä.. :(
     
  21. tikma

    tikma Regular member

    Liittynyt:
    14.01.2004
    Viestejä:
    157
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    No nyt oli tullut uusi päivitys (vaikka onkin vielä vanhalla päiväyksellä) ja alkas EPGssä olemaan viikonpäivät oikein.
     

Jaa tämä sivu