1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nokia 6131

Viestiketju Yleistä keskustelua kännyköistä -osiossa. Ketjun avasi pulsaari 09.09.2006.

  1. Kaakatus

    Kaakatus Regular member

    Liittynyt:
    29.06.2005
    Viestejä:
    1,776
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Ennen kuin käyt neuvomaan, lue keskustelu. Itsellä on 3.50 softa, eikä siinä ole automaagista näppäinlukkoa. Ja mitä käsikäyttöiseen tulee, minähän en siihen alennu läppäpuhelimen kanssa.
     
  2.  
  3. Sokar80

    Sokar80 Regular member

    Liittynyt:
    09.03.2006
    Viestejä:
    2,319
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    No älä sitten valita tai käytä tätä

    kuten myös tiesin että sulla on 3.50 softa siksi kirjoitin tai automaattista joka on 3.70 softassa
     
  4. Kaakatus

    Kaakatus Regular member

    Liittynyt:
    29.06.2005
    Viestejä:
    1,776
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Edelleen, keskustelun lukeminen ennen kommentointia. Tuo päivityssysteemi tuomittiin jo sudeksi.

    Ja valitan, jos tämä ominaisuus olisi ollut helppo toteuttaa, kunten uudemmassa (ja monessa muussa puhelimessa) fw:ssä on tehty.
     
  5. Sokar80

    Sokar80 Regular member

    Liittynyt:
    09.03.2006
    Viestejä:
    2,319
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    menu ja * painallusta helpompi vaihto ehto on että palkaat jonkun palvelian vastaamaan puhelimeesi kun se soi niin ei tarvitse ite painaa noita 2 eri näppäintä näin säästät elämästäsi joka kerta 2sekunttia

    no ota luuri ja mene mäkitorpaan kaveri kävi ruoka tunnilla Mäkitorppa Oy Eteläesplanadi 22 helsinkissä kysy maksaako 6131 päivitys mitään kiva myyjätär oli sanonut että normaalisti joo mutta nyt joulun kunniaksi ilmaiseksi kesti kuulemma n:8minuuttia koko juttu nyt kaverillakin on 3.70 softa luurissa kyllästyi kuulemma siihen että palvelija juoksi koko ajan perässä luurin avaamassa ja painamassa menu ja * nyt ei enään tarvitse sitä kun on on toi 3.70

    kaikein asian tuntevin nokia liike on Nokia-myymälä Aleksanterinkatu 46 hesan stockmann tavara talon vieressä ISO nokia puoti pelkää nokiaa

    ite käynyt pari kertaa se etu että se on vain nokia liike on että nää tietää oikeesti joka kysymykseen vastauksen (joka liittyy nokia puhelimiin)
     
  6. Kaakatus

    Kaakatus Regular member

    Liittynyt:
    29.06.2005
    Viestejä:
    1,776
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Tiedän kyllä kuinka päivittäminen tapahtuu ja aijon sen tehdä kun tästä kiireiltäni kerkiän.

    Mäkitorppia jossain päin vielä olemassa? Nehän lopettiin aikoja sitten? :D
     
  7. ajs

    ajs Regular member

    Liittynyt:
    01.03.2002
    Viestejä:
    882
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ei. Lue aiemmat viestit. Kerroin olevani tyytyväinen jos kestäisi edes puolet noista markkinamiesten lupaamista 12 vuorokaudesta. Jos et ymmärrä eroa 2 vuoden / 300 000 tunnin ja esim. 6 vuorokauden välillä, kannattaisi ottaa siitä selvää.

    Lue aiemmat viestit. Sekä eekoo että minä totesimme jo kerran että kaikki ylimääräiset härpäkkeet on pois käytöstä, joten tuskin ne sitä virtaakaan silloin kuluttavat. Päin vastoin, uusien puhelimien virransäästöominaisuuksia kehitetään kokoajan. Kun nyt kerran mainitsit tuon 6310, niin käytin 4,5 vuotta vanhaa omaa 6310 tuon puolentoista viikon huollon aikana, samalla puhemäärällä ja kas, sen alkuperäinen akku tarvitsi latauksen vain kerran. Lisäksi käytin reilun puoli vuotta ennen 6131:a Nokian 6101, jossa on iso värinäyttö sisällä ja pieni ulkopuolella, eikä sitäkään tarvinnut ladata kuin 5-6 päivän välein. Yllättäen näissä kahdessa puhelimessa on kuitenkin sama akku.

    Ei. Lue aiemmat viestit. Kerroin puhuvani [bold]2-3 päivän aikana[/bold] noin tunnin, sekä toivoin sen kestävän [bold]edes[/bold] puolet luvatusta. Sekä heti perään totesin tuon 12 vuorokautta olevan laboratorio-olosuhteissa mitattu, eli en edes odota sen sitä kestävän.
    (*huoh* tuntuu jo turhauttavalta toistaa itseään..)

    Niin... Sitä akun vaihtoa seuraavaksi ehdotti huoltoliike, mikäli tämä uusin softapäivitys ei auta. Tuliko mieleen että jospa se [bold]itse akku[/bold] olisi rikki..? Ä***ö!

    No sepäs sattui, onneksi olkoon sitten sinne päinkin! Meilläkin on sähköt talossa! Mutta mitäs tekemistä tuolla on sen asian kanssa että uuden puhelimen akku ei kestä kuin murto-osan luvatusta, jolloin on sangen luonnollista että sen epäillään olevan rikki..?


    Sikäli kun olen ymmärtänyt, niin joillakin ymmärrettävän tekstin tuottaminen on jostain syystä vaikeaa, niin kovasti tuntuu olevan vielä vaikeampaa luetun ymmärtäminen. Jos vielä kommentointiin yritetään saada ylimielistä kärkevyyttä, niin tässäkin tapauksessa se antaa vain typerän vaikutelman. Jos taas tarkoitus on vain provosoida, sen voisi tehdä jollain toisella foorumilla. Asialliset aiheeseen liittyvät kommentit ja neuvot luetaan aina, mutta tässä[bold]kään[/bold] tapauksessa en löytänyt niitä kirjoituksestasi ainottakaan..
    Jos vielä jäi epäselvää, niin ennen kuin vastailet asian vierestä tai kokonaan asiasta sivuun, neuvon lukemaan [bold]vielä[/bold] kerran vanhemmat viestit. Lue vaikka ääneen nauhalle ja kuuntele sieltä jos luetun tekstin ymmärtäminen tuottaa vaikeuksia.

    Tähän kohtaan ajattelin laittaa jonkun "hassun" kuvan, mutta ottaen huomioon tämänkin viestin asiasisällön, en käsitä miksi minä tai kukaan muukaan järkevä ihminen edes viitsii nähdä sitä vaivaa..? Ellei se sitten ole ainoa asia mitä tälle foorumille on annettavaa..
     
  8. C0rd

    C0rd Member

    Liittynyt:
    28.12.2006
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tietäisikös joku miten saisin pikakelauksen toimimaan, mediasoittimessahan on se pikakelaus säätö siellä alkuvalikossa, mutta kuin videota/ääntä toistaa, ei mistään napista saa kelattua.
     
  9. Sokar80

    Sokar80 Regular member

    Liittynyt:
    09.03.2006
    Viestejä:
    2,319
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    mitenköhän sitten osasin vasta viestiin jos en lukenut aijempaa viestiä ?

    joo lähinnä tarkoitin että esim 6310 teho akku oli 1550mah ja nyt jossain malleissa tulevat ovat järjestäen n:700mah eli alle puolet pienempi niin tuskin uudetkaan akku teknologia on niin tehokas että nyky 700mah vastaa 1550mah ?
    tähän viitaten en viitti enään kommentoida akku asiaa koska nyt selvinkin päin luettuna toi koko akkun kesto juttu näyttää tyhmältä ja koska täällä on sensuuri en edes viitti sanoa (kirjoittaa) mitä tuttu kännykkä kauppias kommentoi tota koko viesti ketjua akku asiasta

    ainiin ja ainkin mun takuu todistuksessa lukee että akku on kuluva osa joten sille vain harkinnan varainen takuu ite puhelimmelle 24kk

    mutta jos olet tyytymätön kännykkä kauppiaasi niin ilmoita asia paikkakuntasi Kuluttaja-asiamiehelle jos myyjä\liike ei tee mitään

    Kuluttaja-asiamies :
    Takuuajan päättyminen ei merkitse sitä, että myyjän tai maahantuojan lakisääteinen vastuu tuotteen virheestä samalla päättyisi. Näin ollen väite siitä, että maahantuoja ei vastaisi tuotteen virheestä takuuajan jälkeen, on väärä. Kuluttaja voi ilman takuutakin vedota tuotteen virheeseen, jos tuotteen kestoikä normaalikäytössä jää lyhyemmäksi kuin mitä ostaja voi yleisen mittapuun perusteella olettaa. Tämä ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita sitä, että jos tuotteen oletettu kestoikä on vaikkapa 10 vuotta, myyjän on tuon ajan vastattava kaikista korjauskustannuksista. Todennäköisyys siitä, että laite oli jo alun perin virheellinen, on sitä suurempi, mitä lähempänä kaupantekopäivä oli, ja mitä pidempi on laitteen oletettu kestoikä.Esim Toiminta-ajoissa saattaa esiintyä vaihtelua riippuen SIM-kortista, verkosta ja käytöstä.Huollon maksaminen ei poista kuluttajan oikeutta vaatia hyvitystä. Jos asia ei selviä myyjän kanssa keskustellen, kuluttajan kannattaa ottaa yhteyttä asuinkuntansa kuluttajaneuvojaan. Kuluttajaneuvoja voi tarvittaessa avustaa asian sovittelussa tai opastaa valituksen tekemisessä kuluttajavalituslautakuntaan.

    akku infoa ehkä ?

    ainiin se kaikein tärkein meinas unohtua
    [​IMG]
     
  10. totto69

    totto69 Member

    Liittynyt:
    01.10.2006
    Viestejä:
    66
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Itellä on tuo V.03.50 versio ja ei anna itse puhelin päivittää sieltä asetuksista (harmaa ruutu)
    Latasin jostain nokian sivilta tuon 03.70 verion mut ei oo datakaapelii nii ei voi asentaa :( :/
     
  11. totto69

    totto69 Member

    Liittynyt:
    01.10.2006
    Viestejä:
    66
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Itellä on tuo V 03.50 ja ei anna itse puhelin päivittää sieltä asetuksista / harmaa ruutu)
    Latasin nokian sivuilta tuon 03.70 version mut ei oo datakaapelii nii en voi asentaa sitä :( :/
     
  12. jwx143

    jwx143 Regular member

    Liittynyt:
    09.04.2006
    Viestejä:
    197
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    sitä saa kelattua kun painat pitkään sivulle siitä nuolinäppäimestä ainakin omassa puhelimeessa toimii :)
     
  13. frankku

    frankku Regular member

    Liittynyt:
    10.06.2005
    Viestejä:
    874
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Muutama vuosi sitten oli pattitilanne kun laitevalmistajilla oli vuoden takuu ja kuluttajaviranomaiset laski kännykän normaaliksi käyttöiäksi kolme vuotta. Ongelma ratkesi kertaheitolla kun valmistajat nosti takuuta kahteen vuoteen ja kuluttajasuojavirasto laski omaa käyttöikäennustetta kahteen vuoteen. Sitä että oliko tämän takana joku sopimus laitevalmistajien ja kuluttajasuojaviranomaisten kanssa tarina ei kerro. Jokainen päätelkööt itse.
     

Jaa tämä sivu