1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

S-video liitäntää Sony RDR-GX7:aan

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi Threat 26.04.2005.

  1. Threat

    Threat Active member

    Liittynyt:
    10.11.2004
    Viestejä:
    1,259
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    S-videokytkennät tulisivat välille [bold] i-Can -digiboxi -- Sony RDR-GX7 -DVD-tallennin -- Sony trinitron -laajakuva TV [/bold]

    Kytkennässä käytän scarttia, johon saa liitettyä s-videojohdon ja ne punainen/keltainen/valkoinen -piuhat (anteeksi epämääräisyys)

    Olen saanut s-video liitännän toimimaan jo välille Sony -dvdtallennin ja TV, jossa dvd-tallentimen takana on paikat s-videopiuhalle sekä pun/kel/val -johdoille. Nämä johdot ovat liitettyinä TV:seen sopivalla scartilla(S-video/pun/kel/val).

    Ongelma on, että jos teen samantapaisen liitännän Digiboxin ja DVD-tallentimen välille, kuva näkyy mustavalkoisena. Siis ainoastaan Digiboxin DVD-tallentimen kautta välittämä televisiokuva. DVD-tallentimelta toistettu videokuva näkyy normaalisti. Olen kokeillu t monia eri asetusvaihtoehtoja DVD-tallentimessa, mutta kuva ei ole muuttunut värilliseksi. Missähän lienee vika?

    Löysin samantyyppisiä ongelmia, mutta ne olivat lähinnä tietokoneen ja TV:n väliseen kytkentään ja ongelman ratkaisu jäi siten hieman epäselväksi. Toivottavasti pystytte kuitenkin auttamaan.
     
  2.  
  3. Threat

    Threat Active member

    Liittynyt:
    10.11.2004
    Viestejä:
    1,259
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Onko joku ylipäätänsä saanut niitä s-videojuttuja toimimaan television ja muitten oheislaitteiden, paitsi tietokoneen kanssa?
    Osasto saattaa tälle threadille olla hieman väärä, mutta en ollut varma mihin tämä olisi kannattanut ennemminkin laittaa.
     

Jaa tämä sivu