Mikä boxi 100-150 €:llä?

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi Miqqo 27.03.2005.

  1. Miqqo

    Miqqo Member

    Liittynyt:
    23.08.2004
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eli nyt on kokeiltavana tollanen Philipsin dtr-2000 malli ja sen joudun ainakin viemään takasin, koska TV/STB nappula ei toimi. Muilla samanlaisia ongelmia kyseisen napin kanssa? Signaali menee kyllä boxille asti kun punanen valo vilkkuu ku paina tota nappia, mutta ei vaihda analogiselle puolelle. Tämä toiminto olisi täskeä, kun tossa boxin toisessa scartissa on kiinni tietokoneen tv out ja se olisi tärkeää saada näkyviin napin painalluksella.

    Eli haenko uuden philipsin tilalle, viko ostan jonkun toisen boxin? Nokian 120T on lähinnä mielessä tuon philipsin tilalle. Philipsin etuja tosin nokiaan verrattuna on 2 scarttia ja nokian etuja optinen äänen ulostulo. Molemmissa EGP, ja taas nokiassa teksti tv plussana. Molemmissa on conax lukija, mutta kummassakaan ei ilmeisesti toimi mitkään piraatti kortit ym. eli se ei vaikuta valintaan.

    Onko tuossa hintaluokassa vielä muita vaihtoehtoja ja jos noista nokiasta ja philipsistä pitää valita, niin kumman ottaisitte?

    Humaxilla taitaa olla vielä yksi malli: 1201T, mutta siitä en ole kaueheasti kokemuksia kuullut, muutakun sen että conax lukija lukee myös piraatti kortit.

    Finluxilla on ilmeisesti ihan päteviä boxeja, mutta niissä on yleisesti ollut se vika, että äänet pätkivät spidf outista vahvistimeen vedettynä. Tämä pudottaa finluxin samantien pois vaihtoehdoista, koska äänet vedän kotiteatterivaffiin ja niiden pitää myös toimia.

    Sitten vielä semmonen kysymys, että onko tuo 2 scarttia välttämättömyys, vai saanko jollain järkevällä kenolla boxin ja tietokoneen tv ulostulon samaan tv:seen(jossa on vain yksi scart paikka)? Noita Y scart kaapeleita on olemassa, mutta miten se toimii käytännössä? jos vaikka unohdan tv outin päälle ja laitan boxin päälle, niin näkyykö tv:ssä "sekasin" kaksi kuvaa? Mitään sadan euron scart vaihdinta en ole ostamassa, koska ei semmoiseen enää ole varaa laittaa rahaa - mieluummin sitten vaikka vaihtelen johtoja tv:n takana.

    Kiitos jo etukäteen kaikille, jotka suostuvat auttamaan. :)
     
  2.  
  3. kaitim

    kaitim Member

    Liittynyt:
    13.09.2004
    Viestejä:
    44
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Tuo TV/STB -nappi edellyttää Philipsin televisiota. Ei toimi muun merkkisillä . Minulla itselläni on Philipsin digiboksi ja Siemens telkku. Myöskään videota ei osaa ohjata, kun on Daewoo video.
     
  4. Miqqo

    Miqqo Member

    Liittynyt:
    23.08.2004
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ei muuten edellytä. Ainakin halvempi versio kyseisestä boxista(dtr-1000) toimii hyvin saman tv:n kanssa. Myös TV/STB nappi.
     
  5. Miqqo

    Miqqo Member

    Liittynyt:
    23.08.2004
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Boxi oli sittenkin tältä osin kunnossa - 1000 ja 2000 eroavat näköjään teknisesti tällä osalla toisistaan senverrran, että vaikka 1000:n TV/STB nappi toimii tuossa tv:ssä, niin 2000:n kyseinen nappi ei toimi. Eri tv:ssä toimii myös 2000:n nappi.

    Huomenna menen gioganttiin ja ostan joko Nokian 120T:n tai Humaxin 1201T:n. Kokemuksia otetaan kummastakin vastaan ja hyviä ja huonoja puolia. Etenkin äänien toimivuus kiinnostaa spdif outista vahvistimeen vedettynä valokuidulla.
     

Jaa tämä sivu