1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

PC ja kotiteatteri

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi turjake 16.03.2005.

  1. turjake

    turjake Member

    Liittynyt:
    13.09.2004
    Viestejä:
    18
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    En tiedä olenko oikealla foorumilla mutta kysynpä täällä kuitenkin, että onko tällainen mahdollista:
    Haluaisin kotiteatteriini kiinni tietokoneen, jonka avulla voisin tallentaa suoraan dvd:lle analogista ja digitaalista ohjelmaa tv:stä. Onko sellaisia ohjelmia olemassa, että tietokoneen tallentavan aseman saa toimimaan kuin normaali tallentava dvd-laite (nopea tallennuksen käynnistys, tallennuksen keskeytys, ajastin)? Tietokoneen tulisi myös toimia av-viritinvahvistimen kanssa jukeboxina. Mistä tällaisia virityksiä saa ostaa...tietokonekaupastako?
     
  2.  
  3. Kurtza

    Kurtza Regular member

    Liittynyt:
    23.12.2004
    Viestejä:
    655
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  4. Rikkivety

    Rikkivety Regular member

    Liittynyt:
    30.10.2003
    Viestejä:
    276
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Juuri nyt ei tule mieleen ohjelmaa, joka tallentaisi suoraan dvd:lle tv-ohjelmia mutta tallennus kovalevylle toki onnistuu. Tarvitset vain koneeseen tv-kortin ja ohjelman, joka yleensä siis tulee kortin mukana. Itselläni on oman kortin mukana tulleessa ohjelmassa mahdollisuus ajastuksiin ja tallenteet voi lisäksi myöhemmin polttaa dvd:lle.

    Tietokoneen jukeboxiksi saa yksinkertaisimmillaan liittämällä äänen ulostulo vahvistimeen ja soittamalla kappaleita tietokoneessa jollakin soittimella. Tosin tällöin joutuu soittimen mahdolliset ohjaukset suorittamaan koneella.

    Itselläni on tällä hetkellä testikäytössä viritelmä, jossa ohjaan sohvalta käsin pleikan padillä tietokoneeseen asennettua ohjelmaa. Pystyn ohjelman avulla kontrolloimaan TV-ruudun kautta kaiken tietokoneessa sijaitsevan audio-, video- ja kuvamateriaalin. Pian myös joidenkin pelien hallinta on mahdollista. Myös TV-korttia pitäisi voida hallita mutta en ole vielä sitä ehtinyt testata.

    Tällainen kokoonpano siis vaatii tietokoneen tv-kortilla ja mielellään jonkin pad-ohjaimen sekä tuon kyseisen ohjelman, Meedio Essentials ( http://www.meedio.com/whatismeedio/essentials/ ). Hintaa ohjelmalla oli noin 40$ mutta sitä voi kokeilla parisen viikkoa.
     
    Viimeksi muokattu: 16.03.2005

Jaa tämä sivu