*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Miten liitän yhdeksi lomavideoksi .mod .asf ja .avi

Tässä viestiketjussa on 6 viestiä.

#1
Tervehdys
Lomalla tuli kuvattua Panasonicin kameralla videota ja nyt huomasin, että mikkisoftan movie maker ei tuota .mod tai .asf tiedostoja ymmärrä.

Miten/millä ohjelmalla siis saan kivuttomasti liitettyä lyhkäsiä .mod, .asf ja .avi päätteisiä videon pätkiä yhteen. Mielellään vielä sellaiseen muotoon, että voin polttaa DVD:lle.

Kiitoksia neuvoista
▼▼ Tässä viestiketjussa on 5 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Ihan mielenkiinnosta kyselisin että mikä panasonicin kameramalli tuottaa mod(?), asf tai avi tyyppistä videota?
#3
Panasonic SV-AV100
http://www.panasonic-europe.com/ewear/

Sillä noi MPG2 laatuset tulee .mod päätteellä ja MPG4 laatuset .ASF.

Kaverin Canonilla otettiin noita aveja, mutta nekin olis kiva saada samaan videoon liitettyä.

Olis ihan kiva saada vinkkejä tän ongelman ratkaisemiseksi.
#4
Ei eri muotoisia videoita voi yhteen liittää muuten kuin muuntamalla ne kaikki ensin johonkin yhteiseen muotoon (esim. raaka-aviksi jos ei ole kovotilasta puutetta) ja sitten pakkaamalla ne kaikki yhdessä yhdeksi videoksi.

Ite lähtisin virtualdubmodilla (http://virtualdubmod.sourceforge.net/) niitä purkamaan ja myöhemmin uudelleenpakkaamaan. Oikeat koodekit tietysti tarvitaan myös koneelle.

ASF:n purkamiseen voi tarvita ASF Converterin (http://www.boilsoft.com/asfconverter/), mutta MPEG2:ta ja avia pitäisi tuon vdubmodin kyllä ymmärtää.
#5
Kiitos neuvoista, kokeilen ja palaillaan asiaan jos ei onnistu.
#6
Itsellänikin oli joskus tuollainen samankaltainen ongelma. Blaze Media Proolla sain muunnettua nuo .ASF päätteiset tiedostot toiseen muotoon.

http://www.blazemp.com/
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.