*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

ip osoitteen jäljitys

Tässä viestiketjussa on 18 viestiä.

#1
Elikkä koneelle yrittää mönkiä kaikenlaisista osoitteista kavereita.. tiedän että on olemassa sellanen softa joka näyttää kartalta kuvin mistä palvelimien kautta ollaan tulossa. Eli siis näyttää ip osoitteen perusteella mistäpäin maailmaa ollaan tulossa. Kauheen sekava teksti:)
▼▼ Tässä viestiketjussa on 17 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#4
pein osaatko sanoa että mikä noista ohjelmista joihin annoit linkin on paras
#5
pein osaatko sanoa että mikä noista ohjelmista joihin annoit linkin on paras
#6
pein osaatko sanoa että mikä noista ohjelmista joihin annoit linkin on paras
#7
Eipä tuo IP-osoitteen jäljitys vielä paljoa kerro.. Muutaman napin painalluksella saa meikäläisenkin IP:n näyttämään vaikka Kuubalaisen välityspalvelimen IP:tä. :)
#8
kerroppas vähän tarkemmin miten muka tuo onnistuu
#9
Noo taas off-topiccia..

Selaimen asetuksissa on mahdollisuus välityspalvelimen käyttämiselle. Tällöin nettiliikenteesi kulkee välityspalvelimen kautta, eli IP-jälkenäsi jää välityspalvelimen IP. Paras vaihtoehto on ns. anonyymi välityspalvelin, eli sellainen joka ei pidä lokia palvelimen kautta kulkeneesta liikenteestä ja näin oma IP:si ei jää mihinkään talteen.

Tuolla useita välityspalvelimia joilla voit kokeilla.
http://www.multiproxy.org/anon_proxy.htm

Täällä voit testata mitä IP-osoitteesi kulloinkin on.
http://www.mediacollege.com/misc/utilities/show-ip.shtml

Tietysti välityspalvelimen käyttäminen useimmiten hidastaa surffailua kun kaikki sivut latautuvat esim. sen Kuuban kautta. :)

Tässä vielä MB:n juttua välityspalvelimen käyttöönotosta..
http://www.mikrobitti.fi/nettijatkot/2001/04/proxy/
#10
eihän tuota pysty käyttämään muussa kuin nettiselaimessa
#11
Quote:
Muutaman napin painalluksella saa meikäläisenkin IP:n näyttämään vaikka Kuubalaisen välityspalvelimen IP:tä. :)
Ja mitähän käytännön hyötyä/järkeä tuossa touhussa on? Eihän ip:n jäljityksellä kuitenkaan saa selville mitää osoitetietoja tai puh.numeroita. Se vain jäljittää sen palvelimen... eli miksi siis käyttämään jotain kuuban palvelinta kun se vain hidastaa selailua?
#12
mulla on mozilla firefox selain enkä saa tota juttua toimimaan
#13
nytte sain sen toimimaan.
pystyykö dc++:saa käyttämään välitys palvelimen kautta
#14
pkaksp, ei sillä, että tuossa mitään järkeä/hyötyä olisikaan..
Lähinnä tuolle ketjun aloittajalle vain viestinä, että eipä noista maantieteellisistä pisteistä niin väliä. Mahdollisen hakkerit tms. tuskin omalla IP:llä kuitenkaan toimivat.
#15
Oot varmaan oikees mut itseasias esim. Sygaten palomuuris on sellanen ominaisuus millä voi jäljittää nämä "hyökkäykset" sinne alkupisteelle saakka eli tietääkseni tässäkään ei välityspalvelimen käytöllä ole mitään hyötyä. (tuli vain mieleen) :)
#16
proxyja on erilaisia.. kunnon anon. proxy niin ei sua niin vaan jäljitetä.. eikä sygatella pysty kun paikasta a. paikkaan b. jäljittään.. dc:tä voi käyttää proxyn kautta, mutta aktiivi-tilan kanssa tulee todennäkösesti ongelmia..
#17
Mitä tarkoitit tuolla pisteestä a pisteeseen b? Tässä sygaten käyttöohje jonka mukaan se jäljittää esim. hakkerin koneelle asti.. eli siis alkupisteeseen..

http://smb.sygate.com/support/documents/pspf/SPFPro_WebHelp/SPFPro55.htm ---> Monitoring Your System: Logs ---> Back Tracing Logged Events

Eli eikös se silloin ohita myös välityspalvelimet..? (korjatkaa toki jos väärässä olen)
#18
Quote:
Ja mitähän käytännön hyötyä/järkeä tuossa touhussa on? Eihän ip:n jäljityksellä kuitenkaan saa selville mitää osoitetietoja tai puh.numeroita. Se vain jäljittää sen palvelimen... eli miksi siis käyttämään jotain kuuban palvelinta kun se vain hidastaa selailua?
Järki on siinä että joitakin sivuja on suljettu tietyistä osoitteita tai sallittu vain tietyille osoitteile kuten tais olla Bushin vaalisivut vain amerikkalaisille. Kun ohjaa liikenteen sallittujen osoitteiden proxyn kautta niin pääset kyseiselle blokatulle sivulle.

Give a man a fish and you feed him for a day.
Teach a man to fish and you feed him for a lifetime.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.