1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

DVDx-ongelma

Viestiketju Digivideo-ongelmat ja -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi PaViX 29.01.2005.

  1. PaViX

    PaViX Guest

    Hei!

    Yritän konvertoida hieman naarmuuntuneelta levyltä VOB-fileä MPEG2:ksi. Konvertointi katkeaa n. 20000 framen jälkeen (filen kokonaiskesto yli 40000 framea) ilman ilmoitus eikä koko tiedosto käännös siis onnistu.

    Kyseinen file toistuu esim. PowerDVD:llä hyvin, paitsi että puolivälissä on muutaman sekunnin sininen kohta. Olisiko tietoa mikä olisi paras tapa saada ko. tiedosto MPG-formaattiin (tai ehjäksi VOB-fileksi), DVDx:llä tai muulla ohjelmalla? DVDshrink niin ikään herjaa levystä joten sekään ei tule kysymykseen.

    *PV*
     
  2.  
  3. jpekkam

    jpekkam Guest

  4. m77

    m77 Regular member

    Liittynyt:
    16.09.2002
    Viestejä:
    445
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    oletko huomannut painaa siinä elokuvan keston kohdalla (en nyt tarkkaan muista kun ei ole tullut pitkään aikaan ohjelmaa käytettyä) "whole" nappia?
     
  5. PaViX

    PaViX Guest

    Moi,

    ja kiitos kommenteista. DVDx:ssä "whole"-näppäin ottaa vain skannatut framet joten siitä ei ole apua jos skannaus katkeaa kesken tiedoston.

    Koitin myös DVD decrypteriä yhessä Auto ja tavallisen Gordian Knotin kanssa. Ao. tiedoston kopsaus kovolle onnistuu ongelmitta ja toistuukin PowerDVD:llä. Ongelma on setin ensimmäinen VOB-tiedosto joka kopioituu myös kovolle mutta AVI-konversiossa (GK:ssa näkyy väärin jo DGIndexissa) kuva oudosti puolittuu leveyssuunnassa, lisäksi ääniraitaa ei löydy. Ed. johtunee siitä että ohjelma ottaa resoluutioksi 720x576, DVDx ilmoittaa resoluutioksi 352 x 576. Pystyykö tuota resoluutiota mitenkään säätämään GK:ssa?

    *PV*

     

Jaa tämä sivu