1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

KISS DP-1500S PC-link ongelma

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi Ikinuari 30.12.2004.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. Ikinuari

    Ikinuari Member

    Liittynyt:
    30.12.2004
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Moi kaikille!

    KISS PC-link Tiedot osion D-Link verkkokortin IP pitäisi olla sama kuin soittimen Ethernet-valikon KISS PC-link IP. Tuo on minusta päivänselvää, eikö näin ole?

    Soittimessa Ethernet-valikon IP-määrityksessä voinee pitää DHCP-asiakas On -valinnassa, jolloin se on automaattinen. Liitäntä: Langaton, ja Kytkentätyyppi: Adhoc.

    Sitten alkaapi hullunmylly. En muista mitenkään miten olisin tallentanut soittimessa Wireless Netnamen, koska varsinaista tallennusmahdollisuutta ei ole. Tajuanko oikein että se tallentuikin XP:n langattoman verkon asetuksien kautta missä kirjoitin/tallensin Verkkonimen (SSID)?

    Toinen ihmetys on, miten poistaa Verkkonimi siten että se todellakin poistuu pysyvästi? Se kun pysyy kuin täi tervassa vaikka poistan sen. Missä se on muistissa? Anyway, Langattoman verkon avain -osiossa Verkkotodennus on nyt Avoin ja Tiedon salaus Pois päältä.

    Verkko toimii ja Langaton verkkoyhteys havaitsee kyllä soittimen kantoalueellaan, mutta siihen sitten homma jää. Soitin ei tunnista verkkoyhteyttä. "KISS PC-Linkiin ei voitu muodostaa yhteyttä. Tarkista, että tietokoneeseen on kytketty virta ja sovellus on ladattu. Tarkista lisäksi, että olet antanut oikean IP-osoitteen DVD-soittimeen."

    Tuntuu turhauttavalta. D-Linkin kortti soittimen takana vilkuttaa ohjeiden mukaan oikein kun dataa liikkuu. Vaan ei toimi PC-link eikä Webradiokaan. Soittimen firmwire on sitä viimeisintä virallista ja D-Linkin ajuritkin on tsekattu.

    Eli apua kaivataan.
     
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu