1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nyt nyppii Nelosen kanavanipun kuva..

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi h0tk0 26.11.2004.

  1. h0tk0

    h0tk0 Member

    Liittynyt:
    26.07.2002
    Viestejä:
    21
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Mikä ihme pätkii !!!!
    Nelosen tai saman kanavapaketin ohjelmien tallennus onnistuu, muuta tallennettujen ohjelmien toisto pätkii.Selitykseksi ei kelpaa digivastaanottimen huonous tai toiston vajavaisuus, sillä muut kanavat voi kopioida täysin virheettömästi. En ole ainoa joka näiden ongelmien kanssa temuaa, sillä ympäri Suomea on täysin samoja ongelmia.Käsittääkseni kopioiminen omaan käyttöön on aivan luvallista?Aiheuttako Nelonen tahallaan virheitä lähetykseen? Ostin todella kalliin tallentavan digiboxin jotta voisin tallentaa helposti ohjelmia ja näin suorittaa ns.ajansiirron, jotta voisimme katsoa ohjelmia silloin kun haluamme.Nyt tämän kanavanipun ohjelmat pätkivät todella pahasti. Älkää edes yrittäkö selittää laitteiston huonoutta, sillä YLEN kanavilla ei moista vikaa tapahdu.Miksi maksaa teille mitään, koska lähetysten laatu on huonompi kuin TV2:lla 80:luvulla.Minun toistolaitteiden arvo on yli 5000 euroa, mutta 50 euron videosta saa parempaa kuvaa kuin neloselta tai kolmoselta.
    Tämä viesti lähtee yleiselle keskustelupalstalle nettiin nyt.......
    Painostetaan niitä lisäämään kanavien määrää, jotta ei tarvitse kaikkia kanavia ahtaa liin tiukkaan pakettiin.
    PS.Olenhan minäkin maksanut TV-lupani.
    PS.Tämä viesti meni DIGITA.n palautteisiin.
     
  2.  
  3. Mäyris

    Mäyris Member

    Liittynyt:
    20.01.2004
    Viestejä:
    23
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Hyvä hyvä! Minäkin laitoin saman tasoista tekstiä Digitalle n. 2 viikkoa sitten. Samat vaivat ja kalliit vehkeet, eikä selitykseksi kelpaa: "elämä on" (DNA:n mainos). Lisää vain palautetta muiltakin! Olisi kiva tietää mitä kuluttajansuojaviranomainen sanoisi tästä. Amerikan malliin korvauksia "kivusta ja särystä". Ovat kuitenkin tietoisia asiasta ja tutkivat vikaa, mutta mitään tiedotusta ei asian suhteen tapahdu. Pitäisikö lisätä näitä "vuodatuksia" lehtien yleisönosasto palstoille.
     
  4. Karila

    Karila Guest


    Olen samaa mieltä...

    Minulla on PC:ssä digitv-kortti nova-t pci. Ja lähetystä katsoessa olen huomannut että lähetys pätkii kanavanipulla B (nelonen mtv3).

    Pätkiminen ilmenee silloin, kun katsottavassa ohjelmassa alkaa tai loppuu mainoskatkot. Miksi juuri silloin? Onko teillä siitä tietoa?
     
  5. tikma

    tikma Regular member

    Liittynyt:
    14.01.2004
    Viestejä:
    157
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Pikselimössöä esiintyy meilläkin päin kaikilla muilla kanavilla paitsi YLEn kanavilla. Epäilyttävää?

    Vois kyllä vaatia lähetyksiin samalla 5.1 äänet, koska taivaalla olisi kyllä tilaa lähettää kunnon soundit joka kanavalle, kun niitä kanavia on niin vähän.
     
  6. jeejee2

    jeejee2 Guest

    Missä päin suomea tällaista tapahtuu, itse arvostelin digitaa ja yleä siitä että kaikki niput ei lähde heiltä samoilla tehoilla. Kumosivat väitten ja arvostelivat anteeniani, noo ei auta kuin uskoa, että anteenissani on syvä kuoppa kaupallisten kanavien kohdalla! Heh siis ylen kanavat näkyy ok ! kolmonen nelone vaisummin ja niiden takana tulvat canalit taas näkyy ok !
    Tämä täältä kiimingin lähettimen vaikutusalueelta
     
  7. Mäyris

    Mäyris Member

    Liittynyt:
    20.01.2004
    Viestejä:
    23
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Lahden seutu. 30 km mastoon, ei esteitä. YLE:n kanavissa ei mitään vikaa mutta B nippu aiheuttaa harmia, varsinkin tallenteiden katselussa. Kesällä ja alkusyksyllä ei ongelmia, mutta nyt on!!
     
  8. n_r

    n_r Regular member

    Liittynyt:
    01.03.2004
    Viestejä:
    908
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Johtuisiko siitä, että nuo mainokset on aluekohtaisia. Eli Tampereella näkyy eri mainokset kuin Helsingissä. Ja luonnollisesti vaikka ohjelma streami tulisi helsingistä, niin mainos streami tulee sitten Tampereelta tai Lahdesta tai... Ja suattaahan se siinä pätkiä.
     

Jaa tämä sivu