1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Mitäs näillä laitteilla pystyy tekemään?

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi flashFIN 01.10.2004.

  1. flashFIN

    flashFIN Member

    Liittynyt:
    01.10.2004
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eli mulla olisi seuraavat vermeet:
    Nokia 9802 sisäänrakennetulla viaccesilla (ei päivitetty siihen viasatin uuteen systeemiin)
    Conax cam v. 2.01
    CTV-demo kortti (analoginen)
    TV1000 demo kortti (analoginen)
    C-digital kortti (jäi irtisanottuani tilauksen)

    Eli pystyykö noita kortteja ohjelmoimaan, mikä ohjelmointilaite kannattaa ostaa, mikä/mitkä kortit, mitä kanavia saa näkyviin ja mistä sateliiteista? Joo, oon vähän ulkona vaikka digiviritin tuli hommattua heti niiden tultua =). Analogo vehkeiden kanssa tuli leikittyä silloin joskus... Jokin step-by-step sivujen osoite ois kyl varmaan hyvä =)

    flash_flash@suomi24.fi
    warez@dnainternet.net


     
    Viimeksi muokattu: 02.10.2004
  2.  
  3. Pena33

    Pena33 Guest

    Nokia 9802s OK
    Korteilla ei tee mitään.
    Conax cam v 2,01 vähän epävarma? pitäisi olla vähintään V 3,03 tai V 4,00 kumpikin toimii.
    Ohjelmointilaite missä on Phoenix 3,58 asento ja Titanium tai Mll kortti, näkyy kaikki Canaldigitaalin lähettämät kanavat Thor satelliitista.
    _X_X_X_X_X_[small]Humax Vaci 5350
    Thor+Sirius+HortBirt+Astra
    M2+tit[/small]
     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 02.10.2004
  4. flashFIN

    flashFIN Member

    Liittynyt:
    01.10.2004
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Moi!

    Kiitän ja kumarran =). Mikä olisi parhain, mm2, platinium vai titanium? Mitä eroa? Tarkoitus olisi katsella c+:n kanavia. Viasatin kanavia ei vissiin pysty enää katselemaan? Entäs kun en ole päivittänyt viritintäni siihen videoguard-järjestelmään....eli viaccess-järjestelmä käytössä edelleen. Pystyykö näitä eutelsatin/astran kanavia katselemaan? Riittääkö niihin nuo Funcardit? Entäs jos toi conaxin cam ei toimi....kun on myynniissä tollasia MATRIX RELOADED cammeja, toimiiko niillä sitten useampi järjestelmä? conax, irdeto sun muut? Mikä on tmb2? Stana oon ihan hukas =) Viritin on keränny pölyä viimiset 2-3vuotta....
    Suuri kiitos jo etukäteen =Þ
     
    Viimeksi muokattu: 02.10.2004
  5. Pena33

    Pena33 Guest

    Funcardilla toimii joitakin kanavia joita on jäljellä viasatissa Viaccee:llä 3set ztv estin 1000 ymuita.Hortbirtistä ja astrasta näkyy joiitakin kanavia sillä.
    Uusio päivitys ei vaikuta muuhun kuin Viaccess;een Ja kun laittaa uuden päivityksen Nokiasta tulee parempi jos sinulla ei jo ole v 4,0. uusin on 5,0 silloin on Viaccsee kortipaikka muttunut Videogardiin.
    Suosittelen Conaxin cammia jos ei se vanha versio toimi titillä tai Mll:ella mitä epäilen. Kyllä se matrix kin pitäisi toimia mutta ei ilman temppuiluja.
    Mikä kortti se on vähän makuasia.
     
  6. masaV

    masaV Regular member

    Liittynyt:
    23.02.2004
    Viestejä:
    245
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    M2 on enää ainoa varteenotettava konaksille,tuo tit on jo kuolevaa kamaa.päivitykset kestää jopa viikkoja kun m2 saa heti.
    noksuun kun laittaa conaks cammin/matrix reloadin niin toimii M2 moitteetta,muilla ei oikein pelaa noksu,joku muu viritin taas toimii ilmankin cammeja,eli noksu on raudaltaan ok,mutta parkuu aina jotain cammia lisäkseen no makuasioita mikä on hyvä,itse suosin virittimiä jotka eivät tarvitse cammeja lisätuekseen(turhaa rahanmenoa)ja jokunen poksi missä ei koko kortti leikkimistäkään enää tarvitse,ilmankin tulee toimeen ja kaikki näkyy :)
    pääsee ainakin halvemmalla :)
    KORJAUS edellisiin tietoihin. MATRIX RELOADER JA MUUT MULTICAMMIT EIVÄT SOVI NOKSUN POKSEIHIN,NOKIA POLTTAA RIKKOO STANDARDIEN MUKAISET CAMMIT. AINOA POIKKEUS CONAX CAMM TOIMII OK.koska nokia ei ole standardien mukainen laite niin normaalit cammit rikkoutuu siinä.noksuissa on joku oma huuhaa standardi joka ei toimi minkään kanssa yhteen.noki nyt on nokia-mokia tässäkin asiassa :D
     
    Viimeksi muokattu: 15.10.2004

Jaa tämä sivu