1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Antenni asiaa, triaxin Ufot, toimiiko?

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi Jaxz 16.08.2004.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. Jaxz

    Jaxz Member

    Liittynyt:
    26.05.2004
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Niin että toimiiko triaxin ufo antennit miten hyvin digiboksienne kanssa? Niitähän on ainankin home ja marine mallit.

    Tarviis joku tommonen varmaan hommata parvekkeelle kun muutin kerrostalon alimpan kerrokseen (parveke maan tasalla) ja ei tosiaan viittis asentaa mitään hirmu risua parvekkeelle, koska lupatarkastaja vois liian paljon kiinnostua siitä :) Ehkä tommonen ufo ois vähän vähemmän huomiota herättävä, jos se jäis vielä sopivasti kaiteen taakse piiloon. Eikä veis niin paljoa tilaakaan kuin hirmu risu.

    Mitkään sisäantennit ei näyttäneet sisällä ollessan mitään. Yhden nipun sain näkymään koaksiaalista tehdyllä (eli 10 cm kuoritaan ja karvat taitetaan 90 aseteen kulmaan)kun asettelin huolellisesti parvekkeelle. Hongkongin halpis UHF-antennia meinasin myös sisälle kattoon. Ei näyttäny sillä mitenkään muuten kuin noin rinnan korkeudella keskellä huonetta ollessaan jotenkuten kaikki kanavat. On vaan hieman huono tuo sijainti sillon :) Vai mitä luulette kannattasko kokeilla ensin jotain kunnon uhf-risua sisälle?

    Auttakaahan parhaanne mukaan, kertokaa kokemuksia.. Millä poksin sais kunnolla näkymään. Teiskosta yritän singnaalia kaapata hervantaan. Ja poksinahan on Medion MDT4200.

    Ei voi muuta todeta taas kuin, "Tutkimattomat ovat digisignaalin tiet".



     
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu