1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Planetside 2 karttaongelma

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi gratnak 06.01.2013.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. gratnak

    gratnak Regular member

    Liittynyt:
    01.09.2010
    Viestejä:
    290
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Planetside 2 ingame menussa "map" sekä "deploy" välilehdet tökkivät aivan hullun lailla - ei pysty sellaiseen sulavaan strategiseen spawnailuun kun zoomatessa tai spawnpointia valittaessa kökköilee aivan hulluna. Muut menut toimivat aivan moitteetta ja pelikin on muutoin soljuva paitsi suuremmissa mähinöissä (20-30fps). Tietty olis hyvä jos löytyis jokin konsti tuon fps nostoon. Otin menujen tiimoilta yhteyttä pelin tukiporukkaan ja kokeilivat tiliäni pelissä ja sanoivat että heillä toimii kaikki ihan normaalisti. Oon reinstalloinut pariin kertaan pelin mutta ei ollut siitäkään apua.


    Intel i5 K2500
    Asrock z68 pro3 gen3
    ASUS geforce GTX 670 Ti Directicu II
    SSD-kovot
    16GB RAM
    XFX 750W poweri
    Fractal Design Define R3


    EDIT:

    ongelma ratkaistu osittain, peli tekee kartasta .tmp tiedostoja my pictures kansioon (users/oma käyttäjänimi/my pictures)älyttömän määrän ja ennen pitkää pelin kartta alkaa tökkiä. Kun .tmp tiedostot tuhoaa niin menut toimivat taas. Joka pelikerran jälkeen täytyy tyhjentää tuo kyseinen kansio.

    Onko tietoa miten tuo kansio saadaan pysymään tyhjänä? Löysin PS2 foorumeilta keskustelun jossa väitetään että peli pitäisi asentaa OS-asemalle jottei noita filuja synny. Tosin siellä myös väitettiin että ihmisillä on eri asemalla peli eikä tee .tmp tiedostoja.
     
    Viimeksi muokattu: 07.01.2013
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu