1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

xbox360 liveen tietokoneen kautta?

Viestiketju Xbox 360 -osiossa. Ketjun avasi janispetke 30.06.2012.

  1. janispetke

    janispetke Guest

    moro!


    onnistuuko päästä xbox360 konsolilla liveen niin että tietokoneen ja boxin välissä on verkkokaapeli ja tietokone menee nettiin mokkulalla??

    tietokoneella annettais netti boxille...
     
  2.  
  3. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,574
    Kiitokset:
    72
    Pisteet:
    78
    En usko että saat toimimaan noin, tai on ainakin hankalan säädön takana, sen lisäksi että tuolla tavalla liitettäessä tietokoneen pitäisi olla päällä että boxi pääsee liveen.

    Parempi vaihtoehto olisi hankkia 3G-reititin, josta jaetaan sitten netti sekä tietokoneelle että boxille. Mokkula siis kytkettäisiin reitittimeen ja reitittimeltä piuhat (tai langaton yhteys) koneelle ja boxille. Tällöin boxin live-kytkentä ei olisi riippuvainen tietokoneesta lainkaan, joten liveen pääsisi oli kone päällä tai ei.

    Kannattaa myös muistaa ettei mokkulan nopeus välttämättä riitä verkkopeleihin, joten jos suunnitelmissa on että pelaisit Livessä kavereiden kanssa, mokkula ei ole siihen paras mahdollinen ratkaisu. Konsoli- ja pelipäivityksiä sekä lisämateriaaleja peleihin sillä kyllä voi latailla, mutta verkkopelaamisen kanssa on eri juttu.
     
    Viimeksi muokattu: 30.06.2012
  4. mcmopo

    mcmopo Active member

    Liittynyt:
    01.07.2003
    Viestejä:
    1,507
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    68
    Tuosta on monia vanhoja keskusteluita. Eli jotkut ovat onnistuneet ihan verkkoyhteyden jakamisella mutta joillain on vaatinut hieman säätöä. Muista myös että nettikaapeli pitää mennä kytkimen kautta tai se pitää olla ristikytketty.
     

Jaa tämä sivu