1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Samsung Galaxy Note pakettidatan yhteysongelma

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Samppa190 18.06.2012.

  1. Samppa190

    Samppa190 Member

    Liittynyt:
    18.06.2012
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ostin pari päivää sitten Samsung Galaxy Noten DNA:n liittymän mukana (myös nettipaketti kuuluu liittymään) ja heti kättelyssä ilmeni vakava ongelma. Avatessani laitteen ja alkututustumisen jälkeen avasin internet-selaimen, joka toimi moitteettomasti. Tämän jälkeen yritin avata Samsung Apps sovellusta (joka tietenkin käyttää samaa nettiyhteyttä), mutta sovellus ei auennut, vaan ruutuun tuli virheilmoitus "verkko ei saatavilla". Tämän jälkeen yritin läpi jokaikisen sovelluksen, joka internetyhteyttä toimiakseen vaatii, mutta jokaisen sovelluksen avautuessa tuli vain virheilmoitus kuten esim. "palvelimeen ei voitu yhdistää" "palvelin ei ole käytettävissä" "ei yhteyttä" yms. Muuten olettaisin tietenkin että ongelma on DNA:n verkossa, mutta edelleenkin Notessa valmiina ollut internet-selain toimii moitteettomasti!! Joten jokainen sovellus joka vaatii nettiyhteyden ei siihen yhdistä, internet-selainta lukuunottamatta. Ajattelin mennä ensiviikolla dna-liikkeeseen kysymään apua, mutta täältä foorumeilta on ennenkin parempaa ja hyödyllisempää apua saanut, jotenk ajattelin turvautua tälläkin kertaa ja toivoa parasta :) Apua!
     
  2.  
  3. kazuty79

    kazuty79 Member

    Liittynyt:
    18.06.2012
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Olen hankkimassa myös samaa Note ja dna pakettia. Miltä muuten on puhelin vaikuttanut? Onko hankkimisen arvoinen? Toivottavasti saat ongelmtan korjattua.
     
  4. Samppa190

    Samppa190 Member

    Liittynyt:
    18.06.2012
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Puhelin on tietenkin aluksi outo, miettii vaan että millasen taulun sitä on mennyt ostamaan, mutta jo parin käyttöpäivän jälkeen puhelin oikeasti "avautuu" käyttäjälle, ja sen jälkeen jää jokainen iPhone ja Lumia hyllylle (osittain pelkästään siksi, että normaalikokoinen kännykkä tuntuu lelulta), joten ehdottomasti suosittelen!
    muita ongelmia ei ole ilmennyt käytössä kuin tuo verkkoyhteys, mikä ikävä kyllä on suuri ongelma.. Mutta toivotaan että siihen ratkaisu vielä löytyy!
     
  5. simsim4

    simsim4 Member

    Liittynyt:
    21.05.2011
    Viestejä:
    45
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Mulla tekee joskus sellasta et menee 2g verkkoon vaikka tiedän että alueella on 3g kun menen asetuksiin ja laitan vain 2g ja sit vaihdan takas 3g nii sit toimii...

    Ottakaa saunalahden tai soneran(riistäjän)paketti mielummi, joka kerta kun meen vantaalle netti hidastuu jopa 0.01m on käyny ja sit ku palaan hesaan nii nopeudet pompsahtaa 5-6 megaan. Kaverin Lumia 900 (sonera/riistäjä) saa koko aja vantaalla 2-3m ja hesas n. 5 megaa.

    Ja Notesta: on loistava näyttö, speksit, kaikki!!! Kameraa on kyllä pakko moittia heti kun alkaa zoomaa nii kuva on pixeli mössöä... Muuten on loistava. Kestävyydestä sen verran että mulla tipahti olkapään korkuudelta lidlin lattialle näyttö eellä ja ei tullu naarmun naarmua. Muuten te muut joilla on note eikös se puhelimen yläreuna oo aika terävä? mua ainaki pikkuse viiltää korvaan...
     
  6. Irla

    Irla Member

    Liittynyt:
    03.07.2012
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Itsellä täysin sama ongelma, mutta itsellä on vain Samsung galaxy Ace II. Löytyikö ratkaisua mistään?
     

Jaa tämä sivu