1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Videon teko/muokkaus -ohjelmia?

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi Aidmo 27.04.2007.

  1. Aidmo

    Aidmo Guest

    Okei, en nyt ollut ihan varma minne tämän postata, mutta päädyimpä sitten tähän. Siirtäkää toki oikealle alueelle, jos pakollista, mutta haluaisin nyt tästä tietoa.

    Olisi mukava saada tähän koneelle joku ilmainen, hyvälaatuinen videon muokkaus/teko -ohjelma, koska Windows Movie Maker ei tue AVI. MPEG. ja muita tiedostoja, ja kun näitä AMV'itä ja muita musiikkivideoita olisin valmis aloittelemaan, olisi kenties mukavaa, jos saisin tässä apua.

    Eli, pääasiallisesti, mikä olisi hyvä videon teko/muokkaus - ohjelma, joka tukisi monia erilaisia videomuotoja (HUOM! Ensisijaisesti AVI. ja MPEG muotoja!)?
     
  2.  
  3. opaaliola

    opaaliola Regular member

    Liittynyt:
    15.09.2005
    Viestejä:
    325
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    No maksullisista hyviä vaihtoehtoja ovat Pinnacle Studio (n.50€:n paikkeilla), Particle Illusion (n.300€) ja Magix Movie Edit Pro (n. 50-60€).

    Ilmeisesti halusit kuitenkin ilmaista joten voisit vaikka kokeilla Cyberlinkin Powerdirector:ia josta on saatavilla ilmainen kokeiluversio. Tässä sinulle linkki siihen:
    http://www.cyberlink.com/multi/download/download.html

    Katsoppas olisiko tällä sivulla mitään: http://desktopvideo.about.com/od/?once=true&

    Rehellisesti sanottuna loppujen lopuksi maksullinen ohjelman ostaminen tulee ihan kannattavaksi, sillä kyllä ne ovat yleensä paljon parempia kaikilla osa-alueillaan kuin ilmaissoftat :) Mutta sehän on ihan oma ratkaisu.

    edit:typo
     
    Viimeksi muokattu: 04.05.2007

Jaa tämä sivu