*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Ps1 pelien poltto

Tässä viestiketjussa on 10 viestiä.

#1
Näitä aiheita on tehty varmaan jo miljoonia, mutta mikään niistä ei ratkaise ongelmaani.
Eli siis ongelma on se, että polttamani pelit eivät toimi ollenkaan, mutta vanhat poltetut pelit toimivat loistavasti ja laitteessa on modpiiri.
Toinen peleistä ei käynnisty vaan ruutu näyttää mustaa, toinen käynnistyy ps1 logoon asti, mutta se logo puuttuu ja tekstin "Licensed by Sony Computer Entertainment" tilalla on "d b". Tämän pelin käynnistysääni kuuluu kyllä normaalisti mutta siihen se sitten jää. Nämä pelit kyllä toimivat emulaattorilla turhankin nopeasti.

Poltto-ohjelmana on Imgburn ja levyinä maxellin cd-r levyjä (700mb/80min). Imgburn ilmoittaa hitaimman mahdollisen polttonopeuden 8x.
Niin ja logoon asti käynnistyvä peli oli IMG formaatissa ja toinen joka ei käynnistynyt ollenkaan oli .bin
Omistin nämä pelit joskus nappulana mutta ovat jo kadonneet.

vastausta odotellessa -P

-PtK
▼▼ Tässä viestiketjussa on 9 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Käytä parempilaatuisia levyjä (esim. Verbatim) ja noin 24x polttonopeutta. Vanhoilla asemilla ei voinut polttaa kovin nopeasti ja polttonopeutta piti siksi pienentää kun taas nykyisillä ei voi polttaa hitaasti ja hitaasti poltettaessa tulee enemmän virheitä (tai niiden mahdollisuus kasvaa suuremmaksi) kuin nopeammin poltettaessa.
#3
Kiitos nopeasta vastauksesta. Onko esim. tämä laadukas?
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/22251/sfmb

Teenkö mitään muuta väärin?
#4
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti cyanide1:
Kiitos nopeasta vastauksesta. Onko esim. tämä laadukas?
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/22251/sfmb

Teenkö mitään muuta väärin?
Kuten sanoin, Verbatimit ovat ihan laadukkaita. Paras levy olisi todennäköisesti jokin Taiyo Yudenin tehtaan valmistama.

Levyjä taas ei Suomesta kannata ostaa, koska niissä tulee sekä kovat verot että "kasettimaksut" mukana. Levyjä voi ostaa esim. Ruotsista/Saksasta edullisesti:
http://www.sweburn.com/product.php?productid=524&cat=9&page=1

Myös polttava asemasi voi olla osasyy siihen, miksi pelit eivät toimi. Mikäli asemalla on jo ikää (eli jos takuu ei ole enää voimassa), niin se kannattaa vaihtaa uuteen. Merkillä ja mallilla ei niinkään ole väliä, kunhan asema vain on uusi.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 1.11.2012 @ 06:53
#5
Kiitoksia avusta. Testasin toista peliä myös Verbatimin levyillä mutta sama ongelma, ilmeisesti ameriikan peliversio (scea). Toinen peli lähti pyörimään ja toimii melko hyvin. Pitänee siis jatkossa polttaa euroopan pelejä.
#6
Alcohol 120 softalla polta niin onnistuu varmasti.
#7
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti vinikka:
Alcohol 120 softalla polta niin onnistuu varmasti.
Softalla ei ole oikeastaan mitään merkitystä polttoon. Ainoastaan polttavalla asemalla ja käytetyillä aihoilla voi siihen polttotulokseen/-laatuun jotenkin vaikuttaa.
#8
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti xbkrypt0n:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti vinikka:
Alcohol 120 softalla polta niin onnistuu varmasti.
Softalla ei ole oikeastaan mitään merkitystä polttoon. Ainoastaan polttavalla asemalla ja käytetyillä aihoilla voi siihen polttotulokseen/-laatuun jotenkin vaikuttaa.
Empä menis sanomaan ihan noinkaan. Kerranpa oli ihan samoja levyja nerolla poltti niin tuli seinäkelloja ja kun asensi alkohol 120 softan niin alkohan se onnistumaan. Ja ihan samaa filua yritti polttaa.
#9
No täytyy kyllä myöntää, että Nerolla en lähtisi mitään polttamaan. Se muuttaa imagen tietoja poltettaessa (E: Tekeekö nykyinen Nero sitten samaa, eos). Muut ohjelmat tuota eivät tietääkseni tee. Täysin ilmainen ImgBurn on nykyään "the" poltto-ohjelma ihan kaikelle.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14.11.2012 @ 15:56
#10
Onko tietoa, että toimisiko poltetut levyt modaamattomassa pleikkarissa jos pelin käynnistää alkuperäisellä levyllä. Levyssä on naarmu ja todennäköisesti siitä syystä peli jumittaa tiettyyn kohtaan joten ajattelin josko sama kikka toimisi pleikkarilla kuin tietokoneella joidenkin pelin kohdalla.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.