1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

The Elders Scrolls Online - Kilta - Kingdom - Rekrytoi

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi mahti1 28.10.2013.

  1. mahti1

    mahti1 Newbie

    Liittynyt:
    28.10.2013
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kingdom on Ebonheart Pact liittouman Suomi- kilta. Kingdom on tarkoitettu PC / Mac- pelaajille ja käytössämme on Mumble ja omat nettisivut foorumeineen ja monipuolisine toimintoineen.

    Kingdom on rautainen kilta mukavia, asiallisia ja erilaisiakin ihmisiä samassa ryhmässä nauttimassa pelaamisesta. Kingdomiin ei sinäänsä ole ikärajaa, mutta odotamme jäseneltämme Suomen- kielisyyttä, tiettyä asiallisuutta, toisten kunnioittamista ja ennenkaikkea sitoutumista killan periaatteisiin ja yhteisiin tavoitteisiin. Kingdom ei ole HC- kilta. Yhtenä kantavana ajatuksena meillä onkin että elämässä on muitakin asioita kuin vain peli. Työt, opiskelut, perhe ja muut elämän asiat ja vastuut täytyy hoitaa mutta mikä onkaan parempaa kun hyvin hoidettujen velvollisuuksien jälkeen viettää muutama hetki hyvän pelin ja porukan seurassa. Kun pelaamme niin silloin pelaamme tosissaan unohtamatta kuitenkaan huumoria ja pieni pilke silmäkulmassa tässä kuitenkin mennään. Toki haluamme edistyä ja nähdä tuloksia, mutta emme tule olemaan emmekä haluakkaan olla Top- kiltoja, jos ajatellaan progressin nopeutta. Muilla mittareilla voimme hyvinkin olla kiltojen parhaimmistoa. Haluamme edetä omaa turvallista tahtia sillä aikataululla joka sopii ennenkaikkea meille.

    Pelin sisällöstä kukaan meistä ei vielä osaa sanoa mitään täydellisen tyhjentävää ja loppullisen sisällön näemme vasta sitten kun julkaisu koittaa ja päästään pelissä tarpeeksi pitkälle. Kingdom tulee kuitenkin varmasti toimimaan laajasti kaikilla pelin osa-alueilla. Lopullisen focuksen ja tasapainon osaamme sanoa vasta sitten kun olemme nähneet mitä TESO tarjoaa. Näin vanhan WOW- raidaajan tuntumalla tulemme järjestämään yhteistä toimintaa ( PVE-raidaamista, PVP- raidaamista, jne. ) 2-4 kertaa viikossa iltaisin, ja tämäkin asia selkiintyy sitten kun tunnemme paremmin pelin sisällön. Lisäksi Kingdom tulee tarjoamaan jäsenelleen tukea laajasti pelin kaikilla eri osa-alueilla niin ammateista aina levelitykseen jne.

    Kilta toimii yhden johtajan alaisena ( allekirjoittanut: Mahti ), jolla on johtovastuu ja viimeinen sana asioihin. Lisäksi killassa on muitakin johtajia. Johtajat eli upseerit vastaavat omista vastuualueistaan. Kaikki Kingdomin jäsenet ovat samanarvoisia ja kaikkien ajatukset ja mielipiteet huomioidaan mutta killan yhteistoiminta perustuu kuitenkin selkeään johtajuuteen ja yhteisen onnistumisen kannalta jäsenten pitää sitoutua tähän. Killan päätöksistä ja suunnasta tullaan pitämään aktiivisesti palavereita ja kaikkien mielipiteet tullaan huomioimaan.Toinen merkittävä yhteydenpito- väline on killan yhteinen foorumi. Monia asioita tullaan varmasti ratkaisemaan myös äänestyksen perusteella. Kaikilla jäsenillä on tasavertaiset mahdollisuudet vaikuttaa, saada vastuuta ja asemaa killassa mikäli taidot, tiedot ja persoona sopivat tähän. Osoita että olet tämän arvoinen !

    Kingdomin jäsen voi olla samanaikaisesti myös muissa killoissa, mutta tämä ei saa koskaan häiritä tai olla esteenä Kingdomin toiminnalle. Kingdom pitää olla prioroteetti 1.

    Sinä jolle tämä ilmoitus kolahti. Ole yhteydessä meihin nettisivujemme kautta ja laita sivustolla kilta- hakemus Kingdomiin. http://www.kingdom-guild.com/ Vastaamme hakemukseesi tuota pikaa ja katsotaan olisitko sinä juuri sopiva henkilö riveihimme. Kaikkia classeja rekrytään. Kannattaa laittaa asia heti vireille niin levelityskin menee nopeammin porukassa !

    http://www.kingdom-guild.com
     
    Viimeksi muokattu: 11.03.2014
  2.  
  3. mahti1

    mahti1 Newbie

    Liittynyt:
    28.10.2013
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Muokattu.
     
  4. Ixo

    Ixo Member

    Liittynyt:
    03.01.2013
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Hei.

    Tervetuloa rekrytoimaan myös tänne -> The Elder Scrolls Online Finland -facebookissa.

    Näköjään väittää uudeksi käyttäjäksi, joten ei anna liittää suoraa linkkiä tähän,
    mutta facebookista siis löytyy The Elder Scrolls Online Finland -nimellä.


    Terveisin

    The Elder Scrolls Online Finland - Facebook
     
  5. mahti1

    mahti1 Newbie

    Liittynyt:
    28.10.2013
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ixo. Kiitos vinkistä.

    Editoin vähän ilmoitustamme.
     
  6. mahti1

    mahti1 Newbie

    Liittynyt:
    28.10.2013
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Pikku edit.
     
  7. mahti1

    mahti1 Newbie

    Liittynyt:
    28.10.2013
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Lisäystä.
     
  8. umrej

    umrej Regular member

    Liittynyt:
    07.05.2007
    Viestejä:
    618
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Samalla kun editoit niin vois lisätä viestin loppuun nuo, editointi lisäys jutut :) Niin ei tartte pumpata tuolla tyylillä ylöspäin. Täällä kun muutenkin niin hiljasta taa keskustelu :)
     
  9. Jouko?

    Jouko? Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.07.2004
    Viestejä:
    3,858
    Kiitokset:
    32
    Pisteet:
    78
    Joo eli tästä lähtien mahti1 laita muutokset muokkaa viestiä-nappia käyttäen tuohon ekaan viestiin koska tuo ns. bumping on täällä kiellettyä.
     
  10. mahti1

    mahti1 Newbie

    Liittynyt:
    28.10.2013
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ok.
     

Jaa tämä sivu