*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Planetside 2 karttaongelma

#1
Planetside 2 ingame menussa "map" sekä "deploy" välilehdet tökkivät aivan hullun lailla - ei pysty sellaiseen sulavaan strategiseen spawnailuun kun zoomatessa tai spawnpointia valittaessa kökköilee aivan hulluna. Muut menut toimivat aivan moitteetta ja pelikin on muutoin soljuva paitsi suuremmissa mähinöissä (20-30fps). Tietty olis hyvä jos löytyis jokin konsti tuon fps nostoon. Otin menujen tiimoilta yhteyttä pelin tukiporukkaan ja kokeilivat tiliäni pelissä ja sanoivat että heillä toimii kaikki ihan normaalisti. Oon reinstalloinut pariin kertaan pelin mutta ei ollut siitäkään apua.


Intel i5 K2500
Asrock z68 pro3 gen3
ASUS geforce GTX 670 Ti Directicu II
SSD-kovot
16GB RAM
XFX 750W poweri
Fractal Design Define R3


EDIT:

ongelma ratkaistu osittain, peli tekee kartasta .tmp tiedostoja my pictures kansioon (users/oma käyttäjänimi/my pictures)älyttömän määrän ja ennen pitkää pelin kartta alkaa tökkiä. Kun .tmp tiedostot tuhoaa niin menut toimivat taas. Joka pelikerran jälkeen täytyy tyhjentää tuo kyseinen kansio.

Onko tietoa miten tuo kansio saadaan pysymään tyhjänä? Löysin PS2 foorumeilta keskustelun jossa väitetään että peli pitäisi asentaa OS-asemalle jottei noita filuja synny. Tosin siellä myös väitettiin että ihmisillä on eri asemalla peli eikä tee .tmp tiedostoja.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7.1.2013 @ 09:48
▼▼ Tässä viestiketjussa on 0 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.