1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelit crashailevat työpöydälle (0xc0000005)

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi GeGGuLi 20.03.2014.

  1. GeGGuLi

    GeGGuLi Member

    Liittynyt:
    19.05.2005
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ostin jonkin aikaa sitten Acer Predator G3610-mallisen pakettikoneen käytettynä. Entinen omistaja oli vaihtanut koneeseen virtalähteen ja tuulettimen näytönohjaimelle. Kone oli vasta formatoitu, ja olen itse formatoinut konetta muutaman kerran oston jälkeen. Kone toimii muuten hyvin, mutta pelit crashailevat lähes joka kerta työpöydälle virhepoikkeamalla 0xc0000005.

    Ajattelin, että tämä johtuu varmaankin virtalähteestä, joka oli paljon haukuttua corsairin cx-sarjaa. Hommasin uuden virtalähteen link ja samalla näytönohjaimen link . Ongelma kuitenkin pysyi. Ajoin memtest86:n läpi, eikä se löytänyt ongelmia RAMista. Alkaa tuntua, että tämä on enemmänkin softaongelma. Asensin kaiken nvidian ohjelmiston uusiksi display driver uninstaller- nimisellä softalla, joka pyyhkii kaiken nvidiasta olemattomiin koneelta, jonka jälkeen taas asensin uusimmat ajurit nvidian sivulta.

    Millähän nämä crashailyt saisi loppumaan? Niitä tulee nimittäin joka ikisessä pelissä (Diablo 3, LoL, Thief etc etc), ja jos niinkin kevyt peli kuin LoL crashaa, ainakaan mikään ylikuumeneminen ei niitä kaada. Onko jotain softaa jolla voisi tarkistaa kaiken mahdollisen mikä koneen ajureissa yms on vialla? Alkaa vähän keinot ja tietotaito loppua. =/
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,838
    Kiitokset:
    784
    Pisteet:
    193

Jaa tämä sivu