*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Gta sand andreaksessa ei toimi hiiri auttakaa ?

Tässä viestiketjussa on 3 viestiä.

#1
Elikkä mulla ei toimi hiiri sand andreaksessa mutta valikossa toimii. Niin voisitteko auttaa mua tässä ongelmassa. Mulla on windows 8 ja olen ostanu sand andreaksen steamista.
se toimi aluksi mutta sitten ei toiminut ja olen poistanut ja ladannut uudestaa sand andreaksen kiitos jos autat mua.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 2 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Mulla oli sama ongelma restarttasin vaan..

Kone: AMD Athlon II X3 450 3.2GHz, RAM 4GT , AMD Radeon HD 6450 1GT , 1Tt Kovo , Win7 Ultimate 64Bit
#3
Mulla oli kyseinen ongelma Vice Cityssä. Käy ekaks pelin mouse controls asetuksista kattoo onko kaikki hiiri jutut hyvin, jos ei johu siitä niin sammuta peli ja paina hiiren oikealla painikkeella San Andreaksen pikakuvaketta ja ota ominaisuudet ja sitten sieltä ylhäältä ota yhteensopivuus ja laitat ruksin kohtaan siellä alempana "Poista teemat käytöstä"

Jos ei VIELÄKÄÄN niin samasta paikasta mutta laita ruksi siihe missä on "Suorita onhjelma yhteensopivuustilassa" Siinä on vissii se Windows XP Service pack 3
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.