*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Dota 2 (invitejä jaossa)

Tässä viestiketjussa on 5 viestiä.

#1
Eli ketju Valven Dota 2 -pelille
http://blog.dota2.com/
Kolmen vuoden HON:in (Heroes of Newerth) pelaamisen jälkeen kokeilin tätä joulun tienoilla, ja olin pahasti pettynyt. Käyttöliittymä on käytettävyyden osalta aivan kauhea (ala- ja yläpalkit ovat aivan liian isot, pickkaus-osio on onneton jne.), kamera on aivan liian lähellä hahmoa (omasta mielestä MOBA:ssa osaaminen tulee koko kartan hahmottamisesta, ei oman kameran jatkuvasta pikkumikrosta) ja osalla hahmoista hyökkäysanimaatiot ja/tai projektiilit eivät ole tarpeeksi erottuvia.

Kuitenkin sain tuossa viikolla 13 kappaletta kutsuja peliin, joita nyt tässä jaan eteenpäin. Eli lisäämällä "Haluan kutsun" -tekstin omaan viestiisi tässä ketjussa, saat kutsun (niin kauan kuin kutsuja riittää). Kutsun hyödyntäminen vaatii Steam-tilin.

Kutsun voi laittaa sähköpostiin tai antaa suoraan Steamin kautta. Kyselen sähköpostiosoitetta tai Steam-tunnusta yksityisviestillä, jotta spammerit eivät niitä täältä kerää.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 4 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
"Haluan kutsun"
Itseäni on kyllä kyseinen peli kiinnostanut jo aika kauan, mutta aloitin pelaamaan lolia, niin en sitten jostain syystä tätä hommannut.
#3
jos ilmaantuu enemmän halukkaita niin itselläkin on 13kpl noita invitejä, mitä voin sitten halukkaille antaa.

agent_007 vieläkö honia pelailet? voisi joskus matsit ottaa.
#4
Lainaus:
agent_007 vieläkö honia pelailet? voisi joskus matsit ottaa.

Viikonloppuisin tulee pelailtua. Ja kyllä peliseura aina kelpaa.
#5
Voisimpa koettaa tuota.

Käyttöjärjestelmä: Windows 7 Pro 64-bit, Emolevy: Asus M5A99X EVO R2.0, Näytönohjain: GTX 780 DirectCU II, Prosessori: Amd FX-8350 x8 4 GHz, Cooleri: Scythe Katana 4, Keskusmuisti: Crucial 16 GB ddr3 1600 MHz, Kovalevy: 2TB Seagate Barracuda + Kingston 120GB SSDNow V300, Kotelo: Fractal Design Define R4 Arctic White 3, Virtalähde: XFX 550W Core Edition, Äänijärjestelmä: Yamaha NS-210 5.0 Kaiutinsarja+Yamaha NS-SW210 Advanced YST II Subwoofer+Onkyo TX-NR515 Viritinvahvistin, Näytöt: Asus MX279 27" x3, Hiiri: Roccat Savu + Roccat Siru, Näppäimistö: Logitech K200
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.