1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Diablo 2 LOD Battle.Net ongelma

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi kikehaga 03.10.2010.

  1. kikehaga

    kikehaga Member

    Liittynyt:
    03.10.2010
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Elikkä en pääse pelaamaan Europe serveriin, mutta Asia, U.S. East ja U.S. West servereille pääsen. Ja kun koitan connectata Europeen, niin tulee vaan että:

    If using a modem, you may need to connnect to your internet service provider before connetcting to Battle.Net. For more information, please visit www.battle.net./support/errormessages/

    Ja tuolta sivulta en löytänyt mitään apuja kyseiseen ongelmaan. Pari viikkoa sitten viellä pystyin pelaamaan Europen servereillä. Ongelma siis ilmeni n. viikko sitten, eli väliaikaiset "bannit" tuskin ovat syynä, olen testannut mm. modeemin buuttausta, koneen uudelleen käynnistämistä, diablo 2 ja LOD uudelleen asentamista ja samoilla CD keyillä toisella koneella pelaamista, mutta aina oli sama lopputulos, eli kaikki muu toimi, paitsi Europen servuille en päässyt pelaamaan. Enkä googlaamallakaan saanut apua.

    Jos joku tietää asiasta jotain, niin olisin kiitollinen jos vastaisit tähän ongelmaan.
     
  2.  
  3. kikehaga

    kikehaga Member

    Liittynyt:
    03.10.2010
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Joo eli tää ongelma ratkes jo. Olin vissiin saanu 2 viikon bannit jostain kumman syystä, eli jos itsellesi tulee tämmönen ongelma, etkä löydä apuja mistään, odota pari viikkoa ja kokeile päivittäin toimiiko.
     

Jaa tämä sivu