1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

CS:GO Grafiikka ongelma!

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi bassoman 08.03.2014.

  1. bassoman

    bassoman Member

    Liittynyt:
    18.11.2011
    Viestejä:
    53
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Hei, ostin toissa kesänä steamin alesta cs:go'n, mutta kyseinen peli ei suostu oikein pyörimään koneellani (Asus N76V),koska haluaa käynnistää integroidulla grafiikka suorittimella, vaikka käytössä olisi myös NVIDIAN tehokkaampi näyttis. Kuinka saan pelin käynnistettyä NVIDIAlla, koska jos laittaa pelin sillä käyntiin niin herjaa aloitusvalikossa Valven anti cheattia ja sanoo että peli on käynnistetty kolmannen osapuolen sovelluksella. Tarvitsen apua pikaisesti ja kiitos vastauksista!
     
  2.  
  3. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,574
    Kiitokset:
    72
    Pisteet:
    78
    Kahdella näytönohjaimella varustetut läppärit vaihtavat nykyään automaattisesti näytönohjainta tarvittaessa. Ei ole tarpeen pakottaa peliä toimimaan vain jommalla kummalla näytönohjaimella. Vaikka pelin asetusvalikoissa näkyykin integroitu näytönohjain, tämä ei tarkoita sitä että peli pyörii vain sillä, koska toinen näytönohjain toimii integroidun kanssa rinnan ja näytölle signaali kulkee integroidun näytönohjaimen läpi.

    Epäilen että Valven Anti-Cheat ei viittaa tässä tapauksessa näytönohjaimeen, vaan kenties Steamiin tai johonkin muuhun ongelmaan.
     
  4. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
  5. JoniS

    JoniS Active member

    Liittynyt:
    06.10.2008
    Viestejä:
    2,951
    Kiitokset:
    261
    Pisteet:
    93
    NVIDIA optimus+steam on oikea murheenkryyni, itsellä oli asuksen läppäri missä samanlainen näyttis viritys ja en ikinä saanut pelejä käyntiin steamin kautta sillä paremmalla näyttiksellä...ja tiedän että osa softasta näyttää näyttiksen väärin juuri tuon takia mitä tiger25 sanoi(kulkee kuva integroidun kautta), mutta sen kyllä huomasi milloin mentiin intelillä ja milloin nvidialla.
     

Jaa tämä sivu