*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

xbmc ei anna faileja jakoon

Tässä viestiketjussa on 3 viestiä.

#1
En saa tiedostoja jakoon uudelle läppärille xbmcllä (windows 7). Vanhalla pöytäkoneella (windows xp) failit sain jakoon lisäämällä vain verkko-osoitteen, lisää videot ja lisää sijainti kohdassa, ja smb- jaot ilmestyivät nätisti. Nyt kun yritän saada smb jakoja samalla tyylillä (syöttämällä uuden koneen IP-osoitteen) niin xbox kyselee käyttäjänimeä ja salasanaa jatkuvasti, vaikka ne mielestäni oikein laitoin. Missäköhän vika on? Palomuurit ovat pois päältä. Katsoin youtubesta, niin siellä kaveri toimi myös samalla tavalla ja jaot tulivat näkyviin, mutta ei niin ei. Saan uudella läppärillä yhteyden xboxiin ja kotiverkko on muilta osin kunnossa.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 2 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Lähiverkkoon tuli isoja muutoksia vistasta lähtien. Itse kanssa tuon kotiverkon kanssa tappelin. Eli lueppa tuo vanha aiheeni läpi niin voit ehkä onnistua.

Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
#3
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mcmopo:
Lähiverkkoon tuli isoja muutoksia vistasta lähtien. Itse kanssa tuon kotiverkon kanssa tappelin. Eli lueppa tuo vanha aiheeni läpi niin voit ehkä onnistua.
Kiitos vinkistä. Täytyypä kokeilla ajatuksella, tuo lontoonkielinen ohje vaikutti kyllä sekavalta, no ei auta jos ei parempaakaan ole tarjolla. Luulisi, että saisi helpomminkin toimimaan ilman älytöntä kikkailua.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.