*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Utorrentilla lataus 1.5mb/s Nyt 30kt/s missä vika ??

Tässä viestiketjussa on 7 viestiä.

#1
Niin elikkäs oon nyt noin kuukauden ajan käyttänyt soneran mokkulaa satunnaisiin latauksiin ja internetin käyttöön. Hyvin on toiminut ja utorrent ladannut yleensä 1.5mb/s nyt nopeus on tippunut alle 50kt/s En ole mihinkään asetuksiin koskenut edes joten missä vika ?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 6 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti TTG_Maestro:
Niin elikkäs oon nyt noin kuukauden ajan käyttänyt soneran mokkulaa satunnaisiin latauksiin ja internetin käyttöön. Hyvin on toiminut ja utorrent ladannut yleensä 1.5mb/s nyt nopeus on tippunut alle 50kt/s En ole mihinkään asetuksiin koskenut edes joten missä vika ?
Siinä mokkulassa :)

Asus M5A99X EVO R2.0/ AMD Phenom II X4 975 @4.2Ghz / Thermalright HR-02 Macho/Gtx 560ti 448cores OC SLI/ 8GB Corsair 1333Mhz/ Kingston HyperX 3K 240GB Seagate 320GB HDD/ Corsair HX620W,
#3
..niin, ja se nopeushan riippuu myös jakaja määrästä. eli et saa automaattisesti maksiminopeuksia..
#4
Ei ole mokkulassa vika, downloadi joku 11mb speedtestistä ja upload joku 3-4 ja torrentissa mitä lataan on kyllä seedaajia :p
#5
Voi voi sonera rajottaa tahallisesti P2P liikennettä just nuilla mokkuloilla ja taitaa niissä olla tiedonsiirtorajaki. Ja portitki on kaikki kiinni eikä niitä auki saa. http://www.canyouseeme.org/ voit testata porttia, mutta ne ei ole auki. Eli pistät tuohon portin kohalle saman mikä sulla on käytössä utorrentissa. Jos on vihreänä se pallukka utorrentissa niin se ei tänä päivänä merkkaa mitään.
#6
Deluge sai TorrentFreakin testeissä erityismaininnan ISP:n rajoitusten kiertämisestä:
http://torrentfreak.com/top-10-utorrent-alternatives-120819/
http://torrentfreak.com/deluge-torrent-...raffic-shaping/

Tässä vielä TF:än ohjeet yleisille asiakasohjelmille:
http://torrentfreak.com/how-to-encrypt-bittorrent-traffic/

Jos jaksat testata, niin kuulisin mielelläni tuloksista.
#7
Olisiko sama ongelma kuin mulla oli:

Mokkula oli pöydällä romujen seassa, ylikuumeni, ja nopeus jumahti 50kt/s nurkille. Paransin jäähdytystä (jätin sen roikkumaan pöydältä johtonsa varassa) niin toimii 8-12Mbit 24/7.

Sama ominaisuus molemmissa huawein tikuissa (e173 ja joku uudempi hi-link), näemmä ne iskevät jarrua päälle jos lämpö nousee liiaksi.

Tai vaihtoehto B:

Kaikki viime keväänä myynnissä olleet soneran 3g mokkulaliittymät sisälsivät 20Gb/kuukausi rajan jonka jälkeen iskee nopeusrajoitin.
En tiedä mihin se nopeus rajoitetaan, koska jätin kyseisen liittymän hankkimatta.. piti harmittavasti ostaa saunalahden tikku. (harmittavaa koska testaillessa molempia soneran tikku oli noin 20% nopeampi kyseisessä osoitteessa)
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.