1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tukeeko Sony-TV:n USB-liitin Canon-kameraa ?

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi juerpe 20.08.2009.

  1. juerpe

    juerpe Member

    Liittynyt:
    20.08.2009
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tukeeko Sony-TV:n USB-liitin Canon-kameraa ? Sony KDL-40W5500/pokkarikamera Canon A590IS. Pitäisi näyttää kameran avulla digi-tasoisia kuvia TV:stä (komposiitti-video lienee tuhruinen).
    Jos ei tue suoraan, niin onko mahdollista viritellä TV tai kamera jotenkin sen mahdollistamiseksi. Vai onko Sony-merkkinen kamera järkevin keino.
    Mahdollinen ratkaisu ??: onko tallentavaa digiboksia (hinta alle 300eur), jonka USB-liitin tukee Canonin kameraa ja jossa on HDMI ?
     
  2.  
  3. LaLLi80

    LaLLi80 Senior member

    Liittynyt:
    23.11.2003
    Viestejä:
    5,010
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    En tunne ko laitteita, mutta jos TV osaa lukea USB:n kautta massamuistia ja sieltä kuvia niin muuta tuskin tarvitsee kuin määritellä kameran asetuksista USB toimimaan massamuistitilassa.
     
  4. BforeDusk

    BforeDusk Senior member

    Liittynyt:
    15.09.2006
    Viestejä:
    6,570
    Kiitokset:
    7
    Pisteet:
    118
    Monissa kameroissa tulee hallinta ohjelma (vrt. Noikan PC suite) jolla kamera on operoitava laite ja softa käsittelee sitä vaikka miten. Noissa yleensä joku oma ajurikin asentuu.
    Jokainen muistitikku malli ekaa kertaa käytettäessä näkyy kellon vieressä 'uusi laite löydetty, asennetaan ajureita' ja kovolta xp ne "ajurit asentaa".
    Osa kameroista tosiaan näkyy usb-muistina suoraan Oma tietokone kautta, vain se kameran muistipiiri jossa kuvat on. Kamera osaa usb:n kautta sen muistipiirin antaa näkyväksi, vaikkei ko muistityypin lukulaitetta PC:ssä olisi (se on kamerassa).
    LaLLi80 kertoi tv:n osalta.
    Oletko kokeillut miten kamera näyy PC:ssä ilman minkään softan tai ajurien asennusta siihen.
    Onko kamerassa massamuistitila.
    TV:stä kun ei tiedä näyttääkö kansiona vai < > painikkein selattavissa ne kuvat muistista. Millanen käyttöliittymä kuviin.
     
  5. juerpe

    juerpe Member

    Liittynyt:
    20.08.2009
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    -Kyseessä on iäkkäiden vanhempieni tv ja kamera. Olen yrittänyt ratkaista ongelmaa heidän kanssa puhelimitse, valitettvasti itse en pääse laitteita kokeilemaan. Heillä ei ole tietokonetta ja kamera olisi heille yksinkertaisin paikka kuvien säilyttämiseen.
    -Sony TV tunnistaa muistitikun ja näyttää siinä olevat kuvat, mutta nimenomaisesti kameran yhteensopivuuden kanssa on ongelmia.
    -Lähes varmana voin kuitenkin kiteyttää ongelman: Sony TV:t eivät tue ja tunnista Canon kameroita (sitä vastoin esim. oma Samsung löytää vaivatta eri Canon-kamerat) ja Canon-kameroita ei pysty asettelemaan massamuistitilaan.
    -Olisiko jokin välipalikka, joka muutaisi Canon-kameran USB väylän näkymään massamuistina, niin että se näkyisi TV:lle vastaavasti kuin muistitikku ?
    -Olisiko jokin palikka, johon asetettu kameran muistikortti näkyisi USB muistitikkuna ? (tosin pienen SD-kortin käsittely saattaa olla liian hankalaa vanhemmilleni)
     
  6. Japsu1

    Japsu1 Active member

    Liittynyt:
    05.09.2003
    Viestejä:
    2,563
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Muistikorttilukija kiinni telkkarin USB-porttiin ja SD-kortti lukijaan? Näin ainakin Sony Centerin myyjä eilen väitti asian toimivan kun katselin juuri tuota samaa KDL-40W5500 telkkaria. Tämä asia tuli otettua puheeksi kun kehuin Panasonicin malleja joissa on valmiina SD-korttipaikka...
     

Jaa tämä sivu