1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Toimimattomat digilaitteet

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi LPR 16.01.2010.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. LPR

    LPR Member

    Liittynyt:
    16.01.2010
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tänään sain huollosta taas takaisin Handan boxini, jo kolmas ja todennäköisesti viimeinen korjauskeikka koska takuu umpeutui. Tälläkertaa vaihtoivat koko vehkeen "uuteen".
    Huoltokäyntien syinä on ollut mm. EPG:n toooosi hidas toiminta, jopa XXsek viiveellä, kaukon painalluksista, sitten tuleekin 5-10 toimintoa peräkanaa, eikä tiedä mihin kursori päätyy... hukkuvat ajastukset... jumiutuminen... ja vastaavat.
    Melko kummallista miten viitsivät työntää markkinoille tälläisiä keskeneräisiä, toimattomia laitteita, ja vielä kummallisempaa on miten kuluttajat HYVÄKSYVÄT tämän! Tätältäkin palstalta löytyy paljon tuotearvioita joissa vain todetaan että "paska on", ajastukset ei toimi, sekoilee jne. Kyllä minä ainakin edellytän että laite toimii niinkuin on luvattu, en halua ostaa mitään "kytke ja leiki" palapeliä jota tarvitsee koko ajan päivittää ja buutata että see toimisi edes välttävästi. Moniko hyväksyisi samalla tavalla auton jossa esim pakki toimii satunnaisesti!?
    Selvästi maahantuojakin myöntää että laitteet eivät toimi kuten pitäisi koska takuuseen nämä ovat huoltaneet, siis molemmat merkit mitä olen käyttänyt.
    En todellakaan aio jatkossakaan hyväksyä sekoilevia laitteita, maksakoon tuottaja niiden korjailun kun tälläistä pitää kannattavana.
     
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu