1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Samsungiin lisäkaiuttimet

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi Rekku14 09.12.2009.

  1. Rekku14

    Rekku14 Member

    Liittynyt:
    28.08.2007
    Viestejä:
    99
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Viimeksi muokattu: 09.12.2009
  2.  
  3. Remmi

    Remmi Member

    Liittynyt:
    22.03.2009
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Voit kokeilla tietsikan 2.1 kajareita kuulokeliitäntään, niin telkkarin omalla kakella voit säätää äänen voimakkuutta. Voipi olla että kajareissa pitää olla myös voimakkuudensäätö, jotta saat vahvistuksen oikealle tasolle, koska kuulokeliitännän ulostulon tasoa on vaimennettu, ettei kuulostele liian isolla. Virran joudut kytkemään kajareihin päälle ja pois, ellet sitten pidä jatkuvasti päällä.
    Voi olla että kytkennän jälkeen huulet ja ääni ei synkkaa keskenään, ainakin B65x sarjassa vikaa voi korjata huoltovalikon kautta lisäämällä viivettä äänen kulkuun, oletuksena on 0 ms, kun telkkarin omille kajareille on asetuksena 100 ms.
    Näin meillä.
     
  4. Rekku14

    Rekku14 Member

    Liittynyt:
    28.08.2007
    Viestejä:
    99
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    TV:ssä ei ole kuulokeliitäntää. On vain 2x rca audio out. Tarvitsen siis piuhan jossa toisessa päässä 3,5mm naaras ja toisessa 2xrca uros. Pystyykö noita sitten tv:n kaukosäätimellä säätämään vai pitääkö hyppiä tv:n ja sohvan väliä koko ajan voimakkuutta säätämässä? Onko olemassa pieniä kaiutinsarjoja joissa olisi langaton kaukosäädin mukana. Mulla on itselläni logitechin 2.1 sarja, mutta "kaukosäädön" johdon pituus on naurettava.
     
  5. Remmi

    Remmi Member

    Liittynyt:
    22.03.2009
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Jatka etsimistä, kyllä sieltä se kuulokeliitäntä speksien mukaan sieltä löytyy, joko sivussa tai takana 3,5 mm jakki. Vanhemmissa malleissa erillinen voimakkuuden säätö kuulokkeilla ja kajareille, nykyisin ei.
    RCA liittimien äänenvoimakkuutta et pääse säätämään.
    Homma sinällänsä hanurista ja ominaisuudella telkkarin valmistaja(t) pyrkivät varmistamaan oman kotiteatteri tms. virityksen myynnin, jolloin telkkarin omalla kakella voi tuon säädön hoitaa. Sampasta en kyllä mene takuuseen tästäkään TV lähetysten katselun kanssa (huom. ero DVD/BRD katseluun), voi olla että kahden kaken kirous siitä seuraa, vaikka muuta mainostavat. Joissakin soittimissa ainakin näytti puuttuvan äänen tuloliitännät tykkänäs! Kiroavat tätä myös ne, jotka digiboksin äänen olisivat halunneet vahvistimelle tuoda. Tarkkana siis äänentoistohärpäkkeiden hankinnan kanssa!
     
    Viimeksi muokattu: 11.12.2009

Jaa tämä sivu