1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ohjelman tallennus televisiosta

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi karhujee 07.11.2009.

  1. karhujee

    karhujee Member

    Liittynyt:
    28.06.2006
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eli miten saan tallennettua ohjelmia televisiosta. Tarvitsenko vain Sony Bravia -television, jossa on sisäänrakennettu digi-tv, + esim. Sonyn dvd-kovalevytallentimen. Vai tarvitsenko Sony Bravia -television + esim. Topfieldin tallentavan digiboksin, vaikka televisiossani on jo digi-tv sisäänrakennettuna?
     
  2.  
  3. Micc_o

    Micc_o Regular member

    Liittynyt:
    10.08.2008
    Viestejä:
    489
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Omasta mielestäni kätevämpi ja helpompi vaihtoehto on tuo Tv + tallentava digiboksi. Tietysti jos haluat niitä koneelle tai jossain muussa dvd-soittimessa katsella niin sitten tuo tallentava dvd-soitin. Itsellä vain kokemusta tuosta tallentavasta digiboksista.
     
  4. wipe2000

    wipe2000 Senior member

    Liittynyt:
    05.08.2002
    Viestejä:
    6,109
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    118
    Kovalevytallentimen kanssa, ellei siinä ole omaa digiviritintä, voit tallentaa vain sitä samaa ohjelmaa, mitä TV:stä katsot. Lisäksi tallennusten ajastaminen on luultavasti hankalaa ja TV:n pitää luultavasti olla päällä koko tallennuksen ajan. Lopuksi, kuvanlaatu huononee tallennuksessa hieman, kun laitteiden välillä formaattia muunnetaan. Eli onnistuu, mutta on melko kömpelöä. Ihan samalla lailla tallennus muuten onnistuisi vanhalle VHS-nauhurilla.

    Tallentavat digiboksit ovat nyt sen verran halpoja, että mielestäni kannattaa sellaista ainakin käydä liikkeessä kokeilemassa, mm. juuri ajastuksen helppoutta jne..
     

Jaa tämä sivu