*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Kertokaa kokemuksia Smart-TV:stä ja Viaplaysta

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
Olemme olleet melko ahkeria Makuunin asiakkaita ja vuokranneet DVD-elokuvia kotona katseltavaksi. Tänään posti oli tuonut Viaplayn mainoksen, jossa tutustumistarjouksena on ensimmäinen kuukausi hintaan 0 €. Kenelläkään kokemuksia tuosta Viaplayn palvelusta?

Pöytäkoneen 15" tai läppärin 17" ruudun sijasta olisi mukavampi katsoa leffoja TV:n kautta. Mutta miten siirtää kuva TV:lle? Tuota noin 4v vanhaa LG:n taulu-TV:tä tuskin saa millään järkevästi liitettyä wlaniin. Eli lienee uuden Smart-TV laitteen osto edessä. Mutta kun tänään ensimmäistä kertaa selvisi suunnilleen mitä Smart-TV tarkoittaa niin onko jotain rajoituksia wlan-modeemin suhteen tms? Tai onko sellaisia Smart-TV-malleja jotka kannattaa suosiolla jättää kotiin?

Gigantissa olisi tuollainen? Kovin paljoa ei viitsisi enempää maksaa.

http://www.gigantti.fi/product/tv-ja-aa...t-tv-ue46es5505
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.11.2012 @ 19:04
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Kokemukset viaplaysta on täällä hyviä, ei siellä välttämättä uusimpia leffoja ole mutta voittaa se paikallisen ärrän tarjonnan eikä ilmaiskuukauden jälkeen hintakaan päätä huimaa että kyllä sen rahan edestä sieltä aina löytyy katsottavaa. Mainitsen tässä keltaiset tekstitykset ettei tule yllätyksenä mutta itse en huomannut asiaa enää alkuihmetyksen jälkeen.

Telkkarista, halvalla ei saa hyvää mutta voi saada riittävää. Nopealla vilkaisulla muuta ei osunut silmään kuin 50Hz virkistystaajuus jota jotkut voi pitää vähäisenä mutta onhan tuo tm-testivoittaja kuitenkin. En tosin tiedä mitä vastassa on ollut ;) Lisäksi kirjoitit wlanista, tuohon malliin pitää hommata wi-fi sovitin erikseen että sen langattomaksi saa mutta ethernet liitäntä siitä löytyy eli piuhalla netin siihen saa heti.

Jos nykyinen telkkari miellyttää muuten niin voihan siihen harkita edullisempaa laitetta kaveriksi joka tuo mukanaan joko smart-tv ominaisuudet tai tuon viaplayn. Esimerkiksi pleikkariin saa viaplayn ja toimii sitä kautta hyvin. Ymmärtääkseni myös uudet dvd/blueray-soittimet tuovat sitten smart-tv ominaisuudet mukanaan, mutta näiden toimivuudesta ei ole minulla kokemusta.

edit, hmm.. Jostain syystä katsoin gigantin hinnaksi ensin 499e joka tuntui aika edulliselta noista ominaisuuksista
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.11.2012 @ 21:27

Viestejäni tulee kyseenalaistaa ja mahdollisuuksien mukaan korjata..
#3
Kiitos kommenteista. Eka leffa katsottu nyt Viaplaylta läppärin kautta. Sillä tv-asialla ei nyt ole niin kiire. PS2 ja Wii löytyy mutta PS3:sta ei viitsisi ostaa vain tuon wlan-yhteensopivuuden takia.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.11.2012 @ 21:43
#4
Laittelen tähän oman kokemukseni vähän asiaa sivuten.
Hankin juuri tuossa about kuukausi sitten blu-ray soittimen (tässä mallissa ei ollut wlania, mutta ethernet eli RJ-45 kylläkin). Soittimesta löytyi valmiina Netflix appi, ja aloitinkin samaten Netflixin (Viaplayn kilpailija) ilmaisen 3kk jakson (spotifyn takia 3kk, muuten 1kk ilmaiseksi).

Hyvinhän tämä combo toimii. Teeveenä 42" LG, jossa ei todellakaan ole mitään nettiin liittyvää. Siispä soittimesta HDMI tv:hen ja AUX stereoihin.

Viaplaysta ei ole kokemusta, mutta mitä olen selaillut, niin näissä kahdessa palvelussa on täysin eri tarjonta (se mitä on Netflixissä ei ole Viaplayssa ja toisinpäin..). Saman hintaisiakin ovat molemmat palvelut :)

Pelikone: Super Flower 2000B-BK Full Tower / Z77X-UD3H / i7-3770K @4.8GHz / Asus DCII GTX 780 / Ripjaws 8GB @1866MHz / Samsung 830 256GB SSD / XFX 650W / Antec H2O 1220 / Windows 7 || 3DMark11 = X5331 || GigaWorks T40II & Siberia V2 / MX518 & 6Gv2 / Dell U2412M

HTPC: Cooltek U3 / F2A88XM-D3H / A6-5400K / TG Vulcan 2400MHz / Samsung 830 128GB SSD / Super Flower 450W modular
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.