*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Epäselvä tekstitys valmiissa DVD elokuvassa

#1
Olen polttanut paljon elokuvia ja dokumentteja DVD:ille. Ongelmana on nyt Ylen kanavien tekstitykset. Aiemmin tekstitys tuli ProjecX;ssä näkyviin sivuilla 451 - 452 ja 771. Nyt vuoden alusta srt tiedostot syntyvät kyllä, mutta tekstitys ei silti näy valmiissa elokuvassa tms:ssa.

Minulla on Ulead MovieMaker 6 ja se authoroi ja polttaa elokuvan ProjectX:n työn jälkeen. Se ei hyväksy muita tekstitysmuotoja kuin srt:n.

Olen kokeillut AuthorGuita ja sen työn jälkeen polttanut haluamani elokuvan tms. Nerolla (Expressillä tai Nero Burning Romilla). Elokuva on muuten ihan ok valmiina, mutta tekstitys on epäselvä. Tekstitys on tumman sininen, vahvistettu ja kirjamet ovat niin lähellä toisiaan, ettei tekstityksestä saa selvää. En löydä AutoGuista tai Nerosta valikkoa, miten muutta teksityksen fonttia ja kokoa.

Onko kellään tietoa tästä, miten voisin korjata teksityksen?
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20.1.2013 @ 15:38
▼▼ Tässä viestiketjussa on 0 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.