*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

ruutu.fi ei näy

Tässä viestiketjussa on 6 viestiä.

#1
Pöytäkoneessani pyörivät areena, katsomo, youtube ja jopa live.daserste.de, mutta nelonen ja ruutu sekä liv eivät pyöri? Adoben FlasPlayer ja Firefox ovat ajan tasalla. Olen kokeillut myös selaimia: chrome, kromi, IE tuloksetta. Kone on XP, 32bit, 1,9 GHz prosessori ja muistia 2 GB. Internetyhteys on kiinteä 10 megaa
▼▼ Tässä viestiketjussa on 5 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Oisko mahdollista että virusturva estää yhteyden muodostamisen?
#3
Oletko ajanut laitetestin täällä: http://www.nelonen.fi/utils/virheenmaaritys/

Se on semmosta!
#4
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Noxuman:
Oisko mahdollista että virusturva estää yhteyden muodostamisen?
Virustuvaakin pitää tutkia. XP miniläppärissä on sama MS essentials kuin pöytäkoneessakin ja siinä pienessä koneessa ruutu.fi pyörii hyvin. Pöytäkone on varmaan jonkin firman entinen työkone Optiplex 745, joten olisko jossain joitain asetuksia "työntekijöitä" ajatellen.
#5
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Osku58:
Oletko ajanut laitetestin täällä: http://www.nelonen.fi/utils/virheenmaaritys/
Laitetestin olen ajanut ja siellä tuli vastaus, että yhteyttä palvelimeen ei voi muodostaa. Olen sen yhden portinkin avannut, joka kehotetaan tekemään. Olen myös ihmetellyt asiaa niin Ruudulle kuin Hesarillekin. Hesarin sivuilla jotkin Putinin ratsastusvideot kyllä pyörivät, mutta esim. nelosen uutiset eivät. Tämä on ainoa foorumi, josta olen saanut rohkaisevia neuvoja. Kiitos niistä!
#6
Oletko katsonut, onko hosts-tiedostossa rivi "127.0.0.1 adserver.adtech.de"?
Jos on, poista se. http://neko.kapsi.fi/ohje/hosts-tiedosto.html#muokkaaminen

Se on semmosta!
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.