1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ProjectX ongelma, videon pituus ei näy oikein.

Viestiketju Digivideo-ongelmat ja -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi polku 09.08.2012.

  1. polku

    polku Regular member

    Liittynyt:
    02.11.2004
    Viestejä:
    138
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Mitähän ihmettä nyt on tapahtunut tälle koneelle, kun demuxaan dvb tallenteita tuolla ohjelmalla. Leikkaan esim. alusta ja lopusta pois turhat ja pätkän kestoksi jää 28 minuuttia niin lopputulokseksi jää videon pituudeksi 11 minuuttia ja audio 28.

    Video tiedoston koko on kuitenkin sitä luokkaa että se olis 28 minsaa, jopa itse ProjectX ohjelmassa ja MediaInfo:ssa näyttää että videon pituus olisi 28 min.

    Ongelma tulee vaan siinä kohtaa ilmi kun koittaa avata nämä videon ja audion StaxRip ohjelmassa niin videon pituus on sieläkin sen 11 min ja audio 28.

    Tuon ProjecX tekemän m2v tiedoston kun avaa esim Media player classicilla niin 11 minuuttiin se näyttää ok...sitten meneeki ruutu mustaksi. VLC player näyttää videon loppuun asti.

    Kokeilimpas toisellakin koneella, sama juttu siellä??? Ja niin, kokeilin myös vanhempia tallennuksia demuxata uudelleen mitkä olen onnistunu demuxamaan muutama päivä sitten ok niin jopa nämä tallennukset demuxaantui silleen että videon pituus on noin puolet audion pituudesta.

    Googlellakaan en löytäny mitää vastaavaa ongelmaa..
     
    Viimeksi muokattu: 09.08.2012
  2.  
  3. verovanki

    verovanki Regular member

    Liittynyt:
    15.08.2007
    Viestejä:
    594
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    Muxaako project-x äänen/kuvan oikein, jos et leikkaa videota? Sulla saattaa olla vain jossain kohdassa rasti väärässä kohdassa?
     

Jaa tämä sivu