*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Miksi 3d leffan kiinnipoltettu (?) tekstitys ei näy televisiossa?

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
Niin, miksi ei näy? Tietokoneella näkyy vlc playerillä tekstit molemmissa vierekkäisissä kuvissa, mutta televisiossa ei. Mitään erillistä .srt tai sub tiedostoakaan ei löydy elokuvan kansiosta. Siksi päättelin, että tekstit on poltettu kiinni suoraan elokuvaan. En vaan voi ymmärtää miten televisio taikoo ne pois näkyvistä :( Leffa on ulkoisella kiintolevyllä, jonka siis kytken televisioon usb;n kautta. Voisiko kuva jotenkin zoomantua television reunojen yli ja teksti ei siksi näy? Mielestäni kuva on kylläkin ihan oikean kokoinen.. Niin ja Vlc -playerissä tekstin voi kylläkin kytkeä pois päältä! En edelleenkään ymmärrä miten, jos kerta teksti ei ole erillisellä tiedostolla? Piilotiedostojenkin näkyminen pitäisi olla päällä. Tietäisikö joku missä hitossa nuo tekstit piileksii ja miten ne saisi vielä näkymään televisiossakin?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Eihän se teksti ole kiinni poltettu eli kiinteä osa kuvaa kun ei kerran siinä näy. Tiedosto ei lie avi.muotoinen vaan esim vob tai rec jolloin erillistä sub- tai srt teksitystiedostoa ei kuulukaan olla.
Yritä saada tesktitys tulemaan samalla telkan kaukosäätimen napilla jolla telkkaohjelmissa valitaan haluttu tekstitys (tai pois päältä). Jollei onnistu niin sitten ei auta kuin katsoa tietskan avulla eli vlc:llä käyttäen telkkaa monitorina.
#3
Leffa näyttäisi olevan muotoa mkv. Luinkin juuri, että tähän tiedostomuotoon voisi tallentaa tekstinkin..? Television tekstitysnapista ei tapahdu mitään. Voisiko ja millä ohjelmalla teksti kannattaisi polttaa kuvaan kiinteäksi? Tietsikassani ei taida olla sopivaa lähtöä, jotta telkkaria voisi käyttää näyttönä 3D elokuviin.
#4
Todennnäköisesti televisiosi ei tue tuota 3D:n tekstien muotoa yksinkertaisesti.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.