*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Musiikki pelastaa, pelastakaa te meidät

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
Hei! Olemme kaksi -96 syntynyttä tyttöä ja haluamme perustaa bändin, joka soittaisi poprockia ja tietysti emorockia. Toinen (minä) laulaa bändissä ja toinen (kaveri) soittaa kitaraa ja laulaa. Meillä on kuitenkin pari ongelmaa:
1. Toinen meistä asuu Jyväskylässä toinen Helsingissä.
2. Tarvitsemme toisen kitaristin tai basistin ja rumparin.

Bändi treenaisi Jyväskylässä, joten olisi hyvä, jos asuisit siellä, toki voit asua myös Helsingissä ja tulla lomilla Jyväskylään, niin kuin kaverini tekee. Tai oikeastaan voit asua missä tahansa Suomessa, kunhan pääset edes lomilla tulemaan Jyväskylään. Ja me tarvitsemme pari soittajaa ihan Jyväskylästäkin.

Jos kiinnostuit kirjoita meille osoitteeseen 8. Sähköpostiosoitteiden kirjoittaminen julkisiin foorumeihin on kielletty. Roskapostia lähettävät tahot keräävät osoitteita mielellään myös meidän keskustelufoorumistamme, emmekä halua ruokkia heitä enempää kuin on tarpeen.
-- käytetään vaikka foorumin yksityisviestejä yhteydenottoon...
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 30.9.2012 @ 12:26
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Laitoin teille viestiä :)
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.