1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pinnacle Studio 15 HD Ultimate Collection bugi

Viestiketju Videon muuntaminen toiseen formaattiin -osiossa. Ketjun avasi DC025 21.12.2012.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. DC025

    DC025 Member

    Liittynyt:
    21.12.2012
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Editoin HD-materiaalia kahdella kameralla kuvattua. Koneessa on Intellin i7-prossu, 8 Gt muistia ja windows 7 64 bittinen versio.

    Editointi sujui jokseenkin jouhevasti kun otti taustarenderoinnin päältä. Efektien kanssa miettii aikansa. Projektissa on 3 menuvalikkoa ja yhteensä 25 kappaletta. Simuloinnissa kaikki menee OK, mutta renderoinnin jälkeen noin 1h 5min kohdalla kappale 18 luetaan toistamiseen 17:sta ja valikot ovat yhden pykälän pielessä. Tämä tulee ainoastaan kun teen levyn dual layerille 8,5Gb. 4,7Gb versiona ei tuota ongelmaa tule eikä 25Gb Blue-Rayllä.

    Takkuaako tuossa kerroksenvaihto vai mikä? Projekti on noin 7Gb ja pakkaa sen 59%:ksi 4,7Gb levylle. Haluaisin sen tuplakerroslevylle ettei laatu heikkenisi ja kun noita levyjä on jo tilattuna.

    Olen yrittänyt muuntaa Blue-Ray-versiosta Dual leyeriksi DVD-Fabilla, AVS Video Convertterilla, mutta näissä valikot ei toimi ollenkaan.

    Olen yrittänyt vaihtaa ko. kappalemerkkien paikkoja hieman, sekä eri asetuksilla, mutta auta.

    Onko kellään hyviä vinkkejä. Pitäisi tehdä toista sataa kopiota urheiluseuralle, eikä monellakaan ole Blue-Ray-soitinta.
     
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu