Pitäisi luopua vanhoista sennheisereisyä ja ostaa uudet kuulokkeet... Lähinnä kuulokkeet tulisi pelaamiseen ja musiikin kuunteluun. http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-orca näitä olen lähinnä katsellut kun ominaisuuksiin juuri kuuluu nuo musiikki ja pelit löytyiskö razerillle kilpailijaa ei siis tarvitse olla mikään headset... Myös superluxin hd681 olen katsellut mutta enemmän tykkään razereista.. Saa ehdottaa mitä vaan alle 70e hintaluokasta
Itsellä SuperLux HD681B ja tyytyväinen olen halpaan ostokseen. Äänenlaadussa varmasti voittaa Razerin "peli" kuulokkeet, eikä noille oikein löydy kilpailijaa alle 70€ hintaluokassa... Löytyykö koneestasi erillinen (parempi) äänikortti? - ASUS Xonar DGX 5.1 PCIe - ASUS Xonar DSX 7.1 PCIe Kaupat mistä löytyy: thomann.de (Saksa) ja Silent Rig (Suomi) HD681 Deep low frequency “On stage” sound, perfect for enjoying the beauty of classical music & other large ensembles. Both the HD681 & P-brand HP890 have a similar curve, presenting a bright and clear sound. When playing classical music, the HD681 will surprise you with its breadth, clarity and dynamic presence. HD681F Flat extended frequency response “Front row” sound image, great for pop music and capturing that sweet vocal sound. Both the HD681F & A-brand AD500 have a similar curve. The HD681F delivers a sweet sound, just as if the singer was standing right in front of you. HD681B powerful bass “In hall” feel, great for enjoying rock music and similar exciting performances.
Äänenlaadussa Superlux + Asus Xonar hakkaa minkä vaan pelisetin ja mahtuu tuohon budjettiin. Valitettavasti kevään muotiväreissä noita Superluxeja ei saa, mutta harvoinpa niitä kuulokkeita korvillaan näkee.