*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Hp Laserjet "ei määritetty"

Tässä viestiketjussa on 3 viestiä.

#1
Hp Laserjet cm1015 sanoo "ei määritetty PC:stä" ja "Odottaa PC:tä".
Toimii loistavasti tietokoneelta päin ja tulostaa. Mutta ei siis skannaa jos painan tulostimen "skannaa" näppäintä.
Mä tein tän yhdistämisen jo kerran, mutta nyt en sitten millään muista kuinka!
Apuja kaipaan.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 2 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Ei hätää enää. Löytyi HP:n ratkaisukeskuksesta=>asetukset ja skannausasetukset. Muutetaan sieltä. Pistin oikeen paperille. Tää tapahtuu noin kerta vuoteen ja sit en enää muistakaan mistä tää tehtiin.
#3
Moikka,

Mulla on HP:n CM1015 laser jet tulostin ja todella kinkkinen ongelma. Mietin osaisitko auttaa..Eli kun tulostan tekstia tai kuvaa, tulostin tulostaa tekstin kahdesti ja se nayttaa kun olisin lisannyt varjoefektin tekstiin. Varjoefekti on toisen varinen kuin itse teksti. Varjoefekti tulee myos kuviin.


Olen vaihtanut mustekasetit, kalibroinut, printannut testisivun, asennuttanut koko printterin uudelleen seka paivittanut ajurit. Kavin lapi myos HP:n sivuilla olevan vianmaarityksen askeleet, mutta en loytanyt apua niistakaan. Kaytossani on mac kone.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.