*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Onko sivuhistorian palautus mahdollista?

Tässä viestiketjussa on 5 viestiä.

#1
Meni tuossa töitä tehdessä sähköt ja jäi pari sivustoa, jotka olin sivustojen linkkusumasta sattumoisin löytänyt, laittamatta kirjanmerkkeihin ylös.

Eli onkohan tuo sivuhistorian palautus mahdollista? Käytössä on Firefox 3.5.5.

Tai onko olemassa jotain lokitiedoston selausohjelmaa, jolla voisi etsiä/tutkia Firefoxin lokia tms. Vai jättääkö tuo tulikettu edes mitään jälkiä jälkeensä, jotka nyt epätoivoinen metsästäjä voisi löytää?

Index.dat Analyzer nimistä ohjelmaa jo kokeilin, mutta ko. ohjelma löytää vain IE:n ja Windowsin omat lokitiedostot.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 28.8.2010 @ 13:30
▼▼ Tässä viestiketjussa on 4 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Onko se sivuhistoria siis poistunut johonkin?
#3
Joo siis, kun koneen aukaisin uudestaan oli Firefoxin historiatiedot hävinneet. Eli ei edes kysynyt, että palautetaanko istunto tms.
#4
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Feron:
Joo siis, kun koneen aukaisin uudestaan oli Firefoxin historiatiedot hävinneet. Eli ei edes kysynyt, että palautetaanko istunto tms.
Sivuhistoria ja istunto ovat (edelleen) kaksi eri asiaa. Katso nyt onko se sivuhistoria oikeasti kadonnut (Ctrl+H).
#5
Yleensä jos selain suljetaan eri tavalla kuin sen pitäisi, selain kysyy seuraavalla kerralla viime istunnon palautusta, tai kotisivulle siirtymistä. Sekä jos selain suljetaan esim. teht. hallinnasta, sivuhistoria saattaa jäädä vajaaksi. Itsellä ei ole Firefoxista kokemuksia, joten en itse asiaa voi auttaa. Kunhan nyt valaisin hieman ongelmaanne :-)
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.