*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Ion Video 2 go video converter

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
Ion Video 2 Go -videomuunnin - vanhat videot kätevästi talteen.

Muunna VHS-, VHS-C, Video 8-, Betamax- tai muut videoformaatit nyt helposti digitaaliseen muotoon. Voit myös editoida ja leikata vanhoja videoitasi mukana tulevalla ohjelmalla sekä polttaa ne DVD:lle, tallentaa kiintolevylle, lähettää youtubeen jne. Windows- ja Mac-yhteensopiva. Mukana editointiohjelmat. 49,95€
link

Onkos kellään tietoa tai kokemusta kyseisestä laitteesta, että onko tuolla mahdollista muuttaa myös kopiosuojatut Disneyn videot? Kyseisiä VHS:siä löytyy hyllyistä varmaan reilut sata, eikä niitä viittisi kirpparillakaan myydä ennen kuin ne saisi dvd:lle. :) Omaan käyttöön ne dvd:tkin jäisi eikä siis jakoon.
Ei vain viitsi käyttää 50 euroa laitteeseen mikä ei sitten toimisikaan, joten kaikki tieto on tervetullutta.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Itse sain kyseisen tuotteen, ja olen yrittänyt sitä tässä asennella. Mukana tulleet ohjelmat ovat hiukan outoja (cyberlink powerdirector 8 näkyy mustavalkoisena, ja cyberlink producer 5 ei edes avaudu).

En tiedä vielä millä saisin tuon mustavalkoisen kuvan muutettua väriksi. Svideo johdolla siis kokeilen.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19.11.2011 @ 18:57
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.