1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Miksi kirjautuminen afterdawniin salasanan vaihdon jälkeen ei onnistu ylävalikon kautta?

Viestiketju Palautetta ylläpidolle -osiossa. Ketjun avasi Kaakkuri 06.02.2013.

  1. Kaakkuri

    Kaakkuri Member

    Liittynyt:
    03.04.2008
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Erehdyin vaihtamaan salasanani. Vaihtaminen onnistui, mutta en päässyt uudella salasanalla ylävalikosta kirjautumaan sivustolle sieltä poistuttuani.

    Nollasin salasanani asianmukaisen linkin kautta ja syötin uudestaan uuden salasanani. Tämän jälkeen avautui eri kirjautumisvalikko, jota kautta pääsin sivuille kirjautumaan.

    Kun myöhemmin yritin uudestaan kirjautua sivuille ylävalikon kautta, uusi salasana ei toiminutkaan. Siispä nollasin salasanan ja tein saman homman uudestaan.

    Edelleenkään ylävalikon kautta kirjautuminen onnistu, vaan joudun menemään salasanan nollaus-sivulle. Siellä EN lähetä spostiosoitettani uutta salasanaa varten, vaan valitsen "Salasana hukassa"- tekstin yläpuolella olevasta valikosta "Afterdawn->kirjaudu->salasana hukassa" kohdan "kirjaudu". Sitä kautta uusi salasanani toimii ja kirjautuminen onnistuu.

    https://docs.google.com/file/d/0B6vYASBxGeiqS2RZVUVTVXo4c0E/edit?usp=sharing

    Miten saan kirjautumisen ylävalikon kautta toimimaan?
     
    Viimeksi muokattu: 06.02.2013
  2.  
  3. Kaakkuri

    Kaakkuri Member

    Liittynyt:
    03.04.2008
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Taitaapi olla amatöörien käsissä koko homma kun ei ole tullut palautteeseeni mitään vastausta. Ongelma ei ole poistunut. Mitäpä tuosta. Nörtit pysykööt kaapeissaan.
     
  4. vinkura

    vinkura Member

    Liittynyt:
    22.12.2008
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Minulla on sama ongelma. Jouduin vaihtamaan salasanan, enkä pääse kirjautumaan AfterDawniin etusivun http://fin.afterdawn.com kautta. Foorumille pääsen uudella salasanallani.
     
  5. snaketus

    snaketus Member

    Liittynyt:
    21.03.2006
    Viestejä:
    52
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Tuli muuten itselle täysin sama ongelma salasanan vaihdon jälkeen. Afterdawnin ylävalikon kautta kirjautuminen ei onnistu ja vaikka olenkin foorumilla kirjautunut niin itse pääsivu näyttää ja käyttäytyy niin etten olisi. Esim. jos yritän kommentoida uutsiseen niin se käskee kirjautua sisään eikä hyväksy tunnuksiani.
     
  6. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,125
    Kiitokset:
    547
    Pisteet:
    193
    En oo vaihtanu salasanaa mutta kiusallinen ogelma on ns. Tuplakirjautuminen. Eli tulen AD:n etusivulle, kirjaudun sisään, selaan sivua alas jossa on foorumin uusimpia juttuja/kyssäreitä, klikkaan auki jonkun niin joudun kirjautumaan uudelleen ennenkuin voin kommentoida.. Sama koskee yksityisviestejä. Niitä ei pääse lukemaan suoraan etusivulta vaan pyytää kirjautumaan uudestaan... Erittäin ärsyttävää
     

Jaa tämä sivu