*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Soitonesto Androidiin

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
Hei te kaikkitietävät (ainkin toivon niin). Kertokaapas jokin hyvä soitonesto softa. Käytössäni on Drod Blocker ja toimii muuten ihan hyvin, mutta yksi lisäjuttu saisi olla. Eli kun tulee viestejä joskus tyyliin "Ellos" lähettäjänä, niin en ole törmännyt sellaiseen jossa saisi kirjoittaa lähetäjän, niissä kun ei ole numeroa, vain lähettäjä. Mieluiten tietty ilmainen, mutta maksullinenkin käy, jos tietoa, että tuo ominaisuus on. Ja olen koittanut "katso viestin tiedot" niin niissäkään ei ole mitään numeroa - vain nimi, eli samoin, kuin skypellä, tai vastaavalla olisi lähetetty nimimerkin mukaan.

Puhelin on samsung galaxy ace gt-s5660, jos en kauheasti väärin muista. Flash tukea ei ole luurissa, mutta muiden pitäisi varmaan toimia, kun nuo eivät kauheita vaadi yleensä.

Kiitoksia jo etukäteen, jos joku osaa valaista minua =)

▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Androidin asetuksissa ainakin löytyy jonkulainen
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.