*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Kiinasta halpa kapula HDC Galaxy S3 HD

Tässä viestiketjussa on 122 viestiä.

#1
Tilasin kyseisen puhelimen suoraan kiinasta n.165e hintaan +alv. Tämän linkin kautta lisätietoa: link

Onko käyttökokemuksia kyseisestä kapulasta? Mikäli ei ole, niin voin kerta kun saapuu minulle n.viikon sisällä (mikäli on kiinnostusta).

Olen lueskellut kyseisen puhelimen tiimoilta ja kertovat huonoja puolia olevan:

- GPS-ei toimi
- Kuvakkeet katoilevat ajoittain (palautuvat hetken päästä)
- Ärsyttävä tekstiviesti tulee kun kytkeytyy WI-FI verkkoon (poistettavissa ohjelman poistolla)
- Akun kesto n. vuorokausi (käytöstä riippuen)
- Laatu ei ole kovin hyvä, ei voi verrata Samsung Galaxy S3:n laatuun, samaa kiina laatua kuin esim. ZTE Blade
- Ei tue 3G 900Mhz verkkoa

Hyviä puolia:

- Tehokkuudeltaan vastaa lähes klooni esikuvaansa, Samsung Galaxy S3 puhelinta
Käyttökokemuksen löysin tämän linkin takaa: link

Tässä vielä kaksi video-linkkiä tilaamaani kiina puhelimeen:

link
link

Itse lähdin vaihtamaan Nokian N8 puhelinta, sen ollessa useasti takuu huollossa ja normaali käytössäkin todella tahmea. mielestäni puhelimen valikot pitää vaihtua heti.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 121 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Ihan mielenkiintoista olisi kuulla arviota ja kokemuksia laitteesta. Pelkään vaan, että noissa "merkittömissä" laitteissa on yksilöiden välillä niin paljon laatueroja (lähinnä puutteellisesta testauksesta ja mahdollisesti tuotannossa tehdystä käsityöstä johtuen), ettei yhden laitteen perusteella tehty arvio ole kovin luotettava. Eikä tuo tuo lopultakaan niin halvalta kuulosta, että itse näkisin erityistä järkeä sen hankinnassa, ellei laatu ainakin keskimäärin ole aivan priimaa.

Lisäksi tuollaisessa ulkonäöllisesti suoraan kloonatussa laitteessa on käsittääkseni kohtalainen riski jäädä tulliin tuoteväärennöksenä, jolloin laite hävitetään eikä rahojaan saa takaisin.
#3
Totta wipe2000 kirjoitelet. Riskinsä tälläisessä on aina, mutta kuten kerroin, niin on suomi kaupastakin ostetun puhelimen kanssa. Nokian puhelimissa on ikävän paljon ainakin huollettavaa. Ja tämän yksilön tilaaminen olikin itseltäni aivan testi.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 10.12.2012 @ 13:39
#4
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti eyeTiger:
Tehokkuudeltaan vastaa lähes klooni esikuvaansa, Samsung Galaxy S3 puhelinta
tehoissa ei kyllä tule olemaan lähelläkään s3(int), luultavasti s2 tasoa ennemminkin mikäli noihin linkissä oleviin spekseihin on uskominen, mutta laita ihmeessa käyttö kokemuksia yms. jahka saat laitteen käsiisi.
#5
Itsekin jokin aika sitten tilasin kiinasta Pandawill verkkokaupasta ihan uteliaisuuttani puhelimen jota myydään nimellä Hero 9300+ kun halusin isoruutuisen laitteen ja kiinnosti nähdä tekeekö tuolla mitään, ja ei ainakaan vielä ole kaduttanut, kaikki tuntuu toimivan suht moitteettomasti, eli gps, kamera ja 3G.
Tämä kyseinen puhelin lukemani perusteella valmistettu Zopon tehtaalla eikä siis jossain kiinalaisessa nyrkkipajassa, ja kun päivitin puhelimen Zopon sivuilta ladattavalla ZP900S romilla muuttui puhelin Zopoksi. Eihän tuo MT6577 Dual Core 1ghz mikään 1,4ghz quad-core cortex ole, mutta ihan riittävän tehokas, antutu pisteitä antaa 6200 - 6300 hieman tilanteesta riippuen.
3G nopeuteen olin positiivisesti yllättynyt, saunalahden kortilla speedtest kertoi nopeudeksi 4 megaa download ja 1,5 megaa upload jopa täällä "korvessa"
Tullistakin luuri tuli tuurilla läpi ilman kyseilyitä, tullimaksuthan siitä olisi huonolla tuurilla voinut joutua maksamaan.
http://www.pandawill.com/9300-smart-pho...ack-p66332.html
Tuossa vielä youtube esittely:
http://www.youtube.com/watch?v=3q88Ai9d2IA
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 10.12.2012 @ 15:14
#6
HDC Galaxy S3 HD puhelin ei vielä ole tullut, mutta löysin siihen myös uuden päivityksen etukäteen. Siinä pitäisi olla parannuksia alkuperäiseen:

- Parempi akun kesto
- GPS toimii (tähän on useita tee-se-itse ohjeitakin, lisäantennille)
- Häiritsevä tekstiviesti on poistettu
- Parannettu moniajo +muuta fixiä

Tämä on modattu-päivitys ja espanjan sivujen tietojen mukaan uusia on tulossa sitä mukaan kun saavat tehtyä. [PORT][ModRom] DRX B92M Beta 2 ICS 4.04

Tuota ajattelin koittaa heti kun puhelin minulle tulee..
#7
Se on uusi kapula kourassa nyt ja tuskin maltan pois laittaa :D

Uusi softa heti sisään ja se onnistui helposti, kun olin siitä itselleni suomiohjeet vääntänyt puhelinta odotellessa. Ainoa ongelma oli saada ajurit asennettua ja sekin ongelma johtui siitä etten ollut puhelimesta kytkenyt oikeaa usb-moodia päälle.

Modattu rom olikin tuosta zopo ZP900 mallista ja sama romi sopii myös ZP900 malleihin, asennusvalikosta vaan ensin valittiin oma puhelinmalli. Nyt puhelin on suomi-valikoilla tällä uudella käyttöjärjestelmällä. Antutu pisteitä sain irti 5504. Etukamera ei itsestään ole päivän aikana vielä havaintoja antanut, ehkä se sieltä esiin tulee jollain softalla.. (ei muuten jäänyt tulliin omanikaan).

Vuorokauden testin jälkeen kerrottakoon seuraavaa (huom. eka android puhelin minulla):

Plussaa:

+ Iso ja todella hyvä näyttö, tarkka ja kosketus toimii hyvin. Nettisuvut näkyy OK

+ Tehokas, tosin lämpöä on takakannessa huomattavissa ja akku ei kovin kauaa kestä täydellä teholla (ei tietoa onko valmistaja kellottanut piirejä valmiiksi?)

+ Näytönsuoja oli valmiiksi asennetu ja toinen tuli mukana.+ lisätakasuoja tuli mukana.
+ Kamera toimii kohtaisesti ja kirkas salama-LED
+ Lähes kaikki sovellukset toimii Play-kaupassa esim. Rovion pelit
+ Päivityksiä tulossa itse luotuna, toki vaatii taitoa asentaa ne.
+ Hinta


Miinusta:

- Akun kesto, mutta tämä taitaa olla jokaisessa isoissa puhelimissa ongelma ja missä tehoja pelaamiseen. Ongelmaa yritän lieventää hankkimalla lataus-akun (taskumalli).

- Normi usb-kaapelia ei voi kytkeä, tarvii pidemmman pään että pysyy kiinni - mukana tulee kyllä kaapeli, mutta voisi sitä autossakin olla toinen.

- GPS-antenni, luultavasti tarvii modata ennen kuin toimii.. itselläni on todella heikko alue sisällä ja yhtään satelliittia ei vielä ole löytänyt.. ehkä ulkona..

- Päivitysten manuaalinen ja hankala asennus.

Itse olen tyytyväinen, mutta tämä onkin ensimmäinen android puhelin itselläni. Päällisin puolin puhelin olikin ZTE-bladea huomattavasti parempi laatuinen. Vasta pidemmällä aikavälillä huomaa tuleeko selkeitä ongelmia, valmistaja on antanut tuotteelle vuoden takuun ja toivottavasti kertää jopa sitä pidempään. Kysellä voi tuotteesta yksityiskohtia ja voin lisätä plussia ja miinuksia heti kun niitä ilmenee.
#8
Muutaman päivän testailun jälkeen:

- Akun keston sain tuplaantumaan, kun lataan puhelimen todella pienellä virralla ja sitä saan läpärini usb-liittimestä. Latausaika kyllä myös tuplaantuu, mutta lataan yöllä. Nyt akku kestää yli kaksi vuorokautta omassa käytössäni. Tämä voi päteä muihinkin puhelimiin.

- GPS-antennin rakensin uudestaan tämän ohjeen mukaan. Ja nyt navigointi toimii.

- USB kaapeleitakin löytyi sopivia vielä omista varastoista 3kpl, ja ne riittävät nyt hyvin.

edit. 1.1.2013 tuli jelly bean 4.1.2 for B92M
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 1.1.2013 @ 17:16
#9
Perhana, itse ostin juuri tuon hero 9500+, tällä hetkellä postissa tulossa. Kertoisitko miten puhelin on toiminut, ja onko ollut vikoja? Itseäni kanssa himotti tuo 5,3 tuuman näyttö.
#10
Hienosti on toiminut puhelin, tai itseasissa olen jo kolme niitä hankkinut samaan talouteen. Ja muuten saman porukan vääntämä modattu päivitys toimii myös siinä tilaamassasi hero 9500+ puhelimessa ja sen saa täältä.

Voin infota tarvittavat yksityiskohdat asennukseen jos on tarvetta.

Puhelimesta sen verran että 2.1.2013 tuli gps päivitys puhelimen softaan ja nyt hakee satelliitit jo huomattavasti paremmin. Todella aktiivista päivitys porukkaa näyttää olevan. Parin päivän päästä aina tulee jotain uutta. Puhelin toimii nyt jo hyvin, mutta tietenkin kaikki parannukset otetaan vastaan.
#11
No nyt kuulostaa vielä paremmalta, oli mulla jo hyvä tunne sitä ostaessani. Kiitos, ja laittakaa ihmeessä lisää kokemuksia!
#12
Ja jos vielä saa vinkua, niin haluaisin vielä tarkemmat ohjeet tuohon päivityksen asentamiseen, roottaamista myöten, jos vain viitsisiti. Kiitos!
#13
jalmarik en huomannut kysymystäsi aikaisemmin... mutta siis itselläni tuo Hero 9300+ on kyllä toiminut melko moitteettomasti, sekin siis puhelimen infon mukaan kertoo olevan 9500+
Puhelin on rootattu jo saapuessaan, eli roottaamisen takia ei tarvitse custom-romien kanssa tuskailla, itse siis asensin ihan zopo:n sivuilta löytyvän virallisen päivityksen joka on myös valmiiksi rootattu, sitä asentaessa pitää vaan varmistaa että asentaa varmasti oikean päivityksen, joko zp900 tai zp900s
Tuossa englanninkielistä ohjetta custom-romien asentamiseen ja roottaamiseen:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1865397
siellä myöskin tarkemmin selvitetty mitä eroa eri malleilla on.
Ja kuten sanoin, itse latasin omaa malliani vastaavan virallisen päivityksen tuolta ja asensin päivitysohjeiden mukaan:
http://www.zopomobileshop.com/en/conten...bile-latest-rom
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7.1.2013 @ 19:57

AMD X2 5000+ black edition @ 3100mhz
#14
Aivan, kiitos tästä!
#15
Olen tilannut 2 puhelinta kiinasta fastcardtechin kautta. toinen vaimolle, hdc galaxy note 2 s7100, jossa on tuo jellybean, erittäin hyvä puhelin 151€.

itselleni tilasin hdc galaxy note 2 jossa ics, tällä hetkellä hinta jossain alle 150€. tähän asensin zopon rommin, hienosti toimii muuten paitsi päivityksen jälkeen takakamera hävisi jonnekkin. toimisikohan tässä tuo yllä mainittu custom rom?

Tällä hetkellä odottelen hdc galaxy s3 g9300 puhelinta jossa jellybean.

gregs mobile gadgets blogissa löytyy myöskin lisätietoa näistä puhelimista ja muuta mukavaa kiinan puhelimiin liittyen.
#16
Kauanko teillä kesti puhelimen toimitus kiinasta?
#17
n.3 viikkoa kesti toimitus. saas nähä koska tuo seuraava saapuu.
#18
Kiinasta tilatut tavarat tulleet vaihtelevasti 2 viikkoa - 2 kuukautta... ja nyt viimeaikoina todella hitaasti, ilmeisesti jotain muutoksia postin toiminnassa Kiinan päässä, viimeksi puhelimen tulo kesti noin puolitoista kuukautta.
#19
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti eyeTiger:
Se on uusi kapula kourassa nyt ja tuskin maltan pois laittaa :D

Uusi softa heti sisään ja se onnistui helposti, kun olin siitä itselleni suomiohjeet vääntänyt puhelinta odotellessa. Ainoa ongelma oli saada ajurit asennettua ja sekin ongelma johtui siitä etten ollut puhelimesta kytkenyt oikeaa usb-moodia päälle.

Modattu rom olikin tuosta zopo ZP900 mallista ja sama romi sopii myös ZP900 malleihin, asennusvalikosta vaan ensin valittiin oma puhelinmalli. Nyt puhelin on suomi-valikoilla tällä uudella käyttöjärjestelmällä. Antutu pisteitä sain irti 5504. Etukamera ei itsestään ole päivän aikana vielä havaintoja antanut, ehkä se sieltä esiin tulee jollain softalla.. (ei muuten jäänyt tulliin omanikaan).

Vuorokauden testin jälkeen kerrottakoon seuraavaa (huom. eka android puhelin minulla):

Plussaa:

+ Iso ja todella hyvä näyttö, tarkka ja kosketus toimii hyvin. Nettisuvut näkyy OK

+ Tehokas, tosin lämpöä on takakannessa huomattavissa ja akku ei kovin kauaa kestä täydellä teholla (ei tietoa onko valmistaja kellottanut piirejä valmiiksi?)

+ Näytönsuoja oli valmiiksi asennetu ja toinen tuli mukana.+ lisätakasuoja tuli mukana.
+ Kamera toimii kohtaisesti ja kirkas salama-LED
+ Lähes kaikki sovellukset toimii Play-kaupassa esim. Rovion pelit
+ Päivityksiä tulossa itse luotuna, toki vaatii taitoa asentaa ne.
+ Hinta


Miinusta:

- Akun kesto, mutta tämä taitaa olla jokaisessa isoissa puhelimissa ongelma ja missä tehoja pelaamiseen. Ongelmaa yritän lieventää hankkimalla lataus-akun (taskumalli).

- Normi usb-kaapelia ei voi kytkeä, tarvii pidemmman pään että pysyy kiinni - mukana tulee kyllä kaapeli, mutta voisi sitä autossakin olla toinen.

- GPS-antenni, luultavasti tarvii modata ennen kuin toimii.. itselläni on todella heikko alue sisällä ja yhtään satelliittia ei vielä ole löytänyt.. ehkä ulkona..

- Päivitysten manuaalinen ja hankala asennus.

Itse olen tyytyväinen, mutta tämä onkin ensimmäinen android puhelin itselläni. Päällisin puolin puhelin olikin ZTE-bladea huomattavasti parempi laatuinen. Vasta pidemmällä aikavälillä huomaa tuleeko selkeitä ongelmia, valmistaja on antanut tuotteelle vuoden takuun ja toivottavasti kertää jopa sitä pidempään. Kysellä voi tuotteesta yksityiskohtia ja voin lisätä plussia ja miinuksia heti kun niitä ilmenee.
Asensin saman rommin omaan hdc galaxy note 2 puhelimeen. sain takakameran takaisin, mutta etukamera hävisi myöskin jonnekkin. ilmottelen lisää kuhan olen testaillut enemmän.
#20
link

tuon linkin ensimmäisen viestin ohjeella sain puhelimeni akun kestämään kun sitä ei käytä, eli jonkin sortin deep sleep. aiemmin akku tippui n. 1-2%/ tunnissa. viimeyönä ei ollu 10 tunnissa tippunut yhtään.

antutu antoi pisteitä 6341.
#21
Kyllä tässä turhautuu jo itsekin kun ei saa puhelinta flässättyä.... Eli siis käytän tätä FlashTool 4, ja jos tiedätte siinä menee semmonen punanen palkki kun alkaa flashaan, niin se menee 100% ja sit ei enää tapahu mitää, sen alla vaa lukee et "insert usb cable in ... seconds". Sitten kun toi aika on mennyt loppuun, niin tulee virhe, ja korjausehdotuksia, että johto on rikki, tai en oo asentanut usb drivereitä, muttakun olen asentanut ainakin 3 eri ohjeilla jo usbi ajurit. Auttakaa pliis!
#22
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti drsatan1:
Olen tilannut 2 puhelinta kiinasta fastcardtechin kautta. toinen vaimolle, hdc galaxy note 2 s7100, jossa on tuo jellybean, erittäin hyvä puhelin 151€.

itselleni tilasin hdc galaxy note 2 jossa ics, tällä hetkellä hinta jossain alle 150€. tähän asensin zopon rommin, hienosti toimii muuten paitsi päivityksen jälkeen takakamera hävisi jonnekkin. toimisikohan tässä tuo yllä mainittu custom rom?

Tällä hetkellä odottelen hdc galaxy s3 g9300 puhelinta jossa jellybean.

gregs mobile gadgets blogissa löytyy myöskin lisätietoa näistä puhelimista ja muuta mukavaa kiinan puhelimiin liittyen.


Morjesta, onko ollut tullin kanssa ongelmia näiden HDC Galaxy s3 kanssa tai Note 2 kanssa? Ei mitään piraattiepäilyjä? Tuliko Samsungin boksissa? ja Oliko jotain Samsung brändejä? Jos on niin mitä asiasta on tuumattu? Itseäni kiinnostaisi fastcardilta HDC Galaxy S3 Pro Ultra thin
#23
Ja mulla ei toimi myöskään mobiilinetti, pikku niksejä siihen liittyen? Wi-fi toimii kyllä mallikkaasti. Kiitos!
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20.1.2013 @ 16:34
#24
Jos oletetaan että ajurit on oikein asennettu:
1. sammuta luuri (ohjeessa neuvotaan irroittamaan akku, mutta muistaakseni onnistuu vain akku paikallaan)
-älä kytke puhelinta tietokoneeseen vielä!
2. käynnistä Flash Tool
3. pura lataamasi ROM paketti
4. Flash Toolin oikeasta laidasta klikkaa "Scatter loading"
5. selaa purkamasi ROM paketin kansiosta “MT6575_Android_scatter_emmc_format” tai "MT6577_Android_scatter_emmc" ja klikkaa se auki
6. Seuraavaksi Flash Toolin yläosasta valitset "firmware and update" jos päivität 2.3 versiosta 4.0 versioon, mutta koska nyt todennäköisesti olet asentamassa uudelleen 4.0 entisen 4.0 version tilalla valitse "Download"
7. kytke usb-johto puhelimeen ja odota että päivitys alkaa, kun ruudulle aukeaa pieni "download ok" ruutu jossa vihreä rengas, on asennus ok

Englanninkielisen ohjeen voi ladata täältä, mutta vaatii kirjautumisen:
http://www.4shared.com/office/XUy7ge-M/...date_guide.html

Itselläni tökki ensimmäisellä kerralla kun yritin jääräpäisesti tuota "firmware and update" valintaa ennenkuin tajusin ohjeesta lukea että pitää valita se "download" kun asentaa 4.0 version uudelleen.
#25
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:
Jos oletetaan että ajurit on oikein asennettu:
1. sammuta luuri (ohjeessa neuvotaan irroittamaan akku, mutta muistaakseni onnistuu vain akku paikallaan)
-älä kytke puhelinta tietokoneeseen vielä!
2. käynnistä Flash Tool
3. pura lataamasi ROM paketti
4. Flash Toolin oikeasta laidasta klikkaa "Scatter loading"
5. selaa purkamasi ROM paketin kansiosta “MT6575_Android_scatter_emmc_format” tai "MT6577_Android_scatter_emmc" ja klikkaa se auki
6. Seuraavaksi Flash Toolin yläosasta valitset "firmware and update" jos päivität 2.3 versiosta 4.0 versioon, mutta koska nyt todennäköisesti olet asentamassa uudelleen 4.0 entisen 4.0 version tilalla valitse "Download"
7. kytke usb-johto puhelimeen ja odota että päivitys alkaa, kun ruudulle aukeaa pieni "download ok" ruutu jossa vihreä rengas, on asennus ok

Englanninkielisen ohjeen voi ladata täältä, mutta vaatii kirjautumisen:
http://www.4shared.com/office/XUy7ge-M/...date_guide.html

Itselläni tökki ensimmäisellä kerralla kun yritin jääräpäisesti tuota "firmware and update" valintaa ennenkuin tajusin ohjeesta lukea että pitää valita se "download" kun asentaa 4.0 version uudelleen.
Juurikin näin olen menetellyt tähän asti. Ja ohjelma valittaa vääristä usb-ajureista.... Mitkä driverit sä asensit? Mulla ajurit otettu zopomobileshopin sivuilta.

edit. Latasin tuon ohjeen, ja sen mukaan en pysty asentamaan noitakaan drivereitä. Device managerista kun täytyisi näkyä puhelin, niin sekin on vain Unknown device vai mitä olikaan.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20.1.2013 @ 17:34

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

Vastaa tähän viestiketjuun
Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.