*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Android sekaisin

Tässä viestiketjussa on 7 viestiä.

#1
Tos on tollanen kiinan tabletti, jossa on android 2.1. Ja nyt kun käynnistää niin se android ukko pyörii siinä aluksessaan vaikka maanloppuun asti. No voisin siihen asentaa jonkun custom romin, mutta kun ei pääse recoveryyn, millään nappi yhdistemällä. Onkohan tolle mitään tehtävissä. Jokku puhuu että akun irrottamalla laite resetoituu ja ongelma voisi korjaantua. Mutta tuota tablettia ei kyllä saa auki, ainakaan kovin siististi.

Laitoin tänne, kun tuolla kämmenmikro puolella näytti olevan aika kuollutta.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 6 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
jos et pääse recoveryyn voi olla vaikeata alkaa mitään tekemään, laitakko tarkan mallin niin voin auttaa paremmin jos sattuu jotain jippoja löytymään
#3
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti munkki666:
jos et pääse recoveryyn voi olla vaikeata alkaa mitään tekemään, laitakko tarkan mallin niin voin auttaa paremmin jos sattuu jotain jippoja löytymään
Oliki android 2.2. Malli oli Android 2.2 MID wm8650. Ainakin oli samanlaisessa laatikossa, niin aattelisin että olis toi. Itte lattikossa ei lue mitään muuta kuin MID.
#4
http://www.androidtablets.net/forum/won...oot-screen.html

jos sanoit mallin oikein niin tuolla jotain ohjeita, laitteesta ilmeisesti löytyy reset nappula jolla voi palauttaa tehdasasetuksille. tai sitten 30s virtanappia pohjassa ilmeisestitekee myös jotain.
#5
Reset nappulan löysin, mutta ei se tehnyt yhtään, mitään, eikä tuolla 30 sekunnin painalluksellakaan ollut mitään virkaa.
#6
Ootko saanu toimimaan?

Intel E6420 @ 3,5Ghz ¤ CoolerMaster Hyper TX2 ¤ Abit IP35 ¤ A-data Vitesta Extreme Edition 4Gb 800+Mhz ¤ Palit HD3850 512Mb ¤ 300Gb WD ¤ Chieftec 700W ¤ Benq G2220HD ¤ Windows7 64-Bit
#7
En oo saanu toimimaan. Vähän tuntuu siltä että on pakko lyödä hanskat tiskiin tän osalta. Makso tosin 50€ ja lojui pääasiassa laatikossa ja heti kun otti käyttöön, niin hajos. Vähä harmittaa.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.